fbqElokuva-arvio: Renny Harlin alittaa kaikki rimat Luokkakokous 3 -ripulikomediallaan - näiden kahden kohtauksen kuvottava naisvihamielisyys vie huomion | Seiska
Luokkakokous 3

Elokuva-arvio: Renny Harlin alittaa kaikki rimat Luokkakokous 3 -ripulikomediallaan - näiden kahden kohtauksen kuvottava naisvihamielisyys vie huomion

Telkkari | 28.07.2021 12:29

Jos sitä ei etukäteen tietäisi, olisi vaikea uskoa, että Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily on juuri Renny Harlinin ohjaama.

Komediasaagan kolmas osa näyttää tismalleen samalta kuin edeltäjänsä, ja piehtaroi yhtä suurella antaumuksella huumorialtaassa, joka on täytetty kakka- ja kikkelivitseillä, homofobisella läpällä sekä pissan ja pierun yliannostuksella. 

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka akrobaattisessa seksikohtauksessa, Renny Harlinin kaunis Johanna-rakas, 26, viettelee vähissä vaatteissa - tällainen on Luokkakokous 3 -elokuvan traileri!

Eräänlainen rimanalitus kuitenkin saavutetaan ällistyttävän naisvihamielisellä synnytyskohtauksella, jossa eritteet lentävät kuin kauhuleffassa, sekä kohtauksessa, jossa ripuloidaan kahden seksiä vonkaavan ruotsalaisen naisen päälle.

Jep, tämä on se leffa, jolla Renny tekee suuren paluunsa Suomeen 35 vuoden jälkeen. Ja kuin tätä alleviivatakseen, mukana on kohtaus, jossa pankkikortin pin-koodiksi ilmoitetaan 1986 – vuosi, jolloin Renny ja Markus Selin julkaisivat Jäätävän poltteen. Elokuvan, joka näyttää Luokkakokous 3:n rinnalla mestariteokselta.

Lue myös: Luokkakokouksen musiikkivideo julkaistiin! Yllättävä valinta teemabiisin esittäjäksi – Muistatko tätä 90-luvun superbändiä?

Itse tarina on yksi yhteen tanskalaisen alkuperäisleffan kanssa. Pääosakolmikko lähtee sinkkuristeilylle saadakseen jälleen kerran pesää kaverille ja ottaa mukaan tämän rullatuoliin sidotun isän.

Tapahtumat laivalla ja sitä seuraavissa ristiäisissä muistuttavat etäisesti yhteensidottua elokuvaa, vaikka periaatteessa kyse on jätehuumorin rakastajien valitut palat -kohtauskokoelmasta.

Komedia. O: Renny Harlin. N: Sami Hedberg, Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa. (Suomi 2021). 104 min.

Lue myös: Luokkakokous 3 sai vihdoin ensi-iltansa! Renny ja Johanna saapuivat punaiselle matolle täysin rakastuneina - kiihkeä suudelma!

Teksti:Tuomas Riskala / Katso
Kuvat:Solar Films

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!