fbq
Telkkari
12.05.2021 18:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: NELONEN
Sanna Ukkola
Big Brotherista häädetty Sanna Ukkola uskoo tietävänsä Big Brother -voittajan: ”Ilman muuta voittaa”
Telkkari
12.05.2021 18:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: NELONEN

Toimittaja Sanna Ukkola passitettiin kotimatkalle Big Brother -talosta tiistaina. Äänestyspäätös ei tullut hänelle yllätyksenä. 

– Olin tosi yllättynyt ja iloinen, että sain olla niin pitkään. Putoamiseni ei harmita. Oon tosi hyvällä fiiliksellä nyt, iloinen Ukkola summaa Seiskalle.

Tällä kertaa mukana häätöäänestyksessä Ukkolan lisäksi olivat Sara Forsberg, Aleksi Valavuori, Markku Pulli ja Petra Olli. Toimittaja uskoo, että entinen Salatut elämät -tähti Markku Pulli voittaa koko kisan. 

– Ilman muuta Markku voittaa. Hän on kiva ja reilu tyyppi, suoraselkäinen ihminen. On ihan selvää, että Markku voittaa.

Lue myös: Jäätävät tuloerot! Näin paljon Big Brother -talon julkisuuden henkilöt tienaavat: katso!

Ikävä omaa rakasta

Eniten Big Brother -talossa Ukkola ikävöi omaa puolisoaan. Välittömästi talosta päästyään hän soitti rakkaalleen, joka kertoi katsoneensa lähetystä. Toimittaja odottaakin eniten rakkaansa kanssa asioiden puimista - ja tietenkin suukkoja.

– Kyllä mulla oli Matiasta hirveä ikävä. En ole ollut hänestä aikaisemmin näin pitkää aikaa erossa. Meillä oli se karanteenikin siinä alussa, Ukkola kerttoo.

Positiivinen kokemus

Toimittaja viihtyi Big Brother -talossa hyvin. Kehuja saavat erityisesti talossa käydyt keskustelut. Ukkola keskusteli moneen otteeseen esimerkiksi Aleksi Valavuoren ja Nina Mikkosen kanssa. Kukaan ei kuitenkaan noussut muita läheisemmäksi. 

– Valavuori on kiinnostunut samanlaisista keskusteluista kuin minä. Seuraa asioita. Paljon räväkkääkin mielipidettä, Ukkola kuvailee.

Farmi Suomestakin tuttu toimittaja kertoo unohtaneensa kamerat nopeasti. 

– Parempi ja mukavampi kokemus kuin odotin. Luulin, että olisi riehumista ja räyhäämistä tai draamaa, ei ollut ollenkaan sellaista.  Siellä on fiksua porukkaa, hän kiittelee.