fbq
Telkkari
11.11.2021 14:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Big Brotherista häädetty Melody: tämä hetki jäi mieleen: "Olin aivan shokissa!"
Telkkari
11.11.2021 14:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty Melody muisteli tunteikkainta ja hämmentävintä hetkeään.

Melody vietti talossa kaikkiaan yhdeksän viikkoa. Yhden viikon aikana asukkaat kokivat läheisiinsä liittyviä yllätyksiä, ja Melody pääsi näkemään poikaystävänsä.

Kohtaamisen aikana parin välissä oli pleksi, johon oli tehty aukot Melodyn poikaystävän käsiä varten. He eivät kuitenkaan pystyneet koskemaan toisiaan kunnolla, sillä Melodyn poikaystävällä oli pitkät hanskat.

- Se oli mielenkiintoista. Se oli erittäin tunteikas hetki, Melody kertoi Seiskan BB-Valvomossa.

Lue myös: Niko Saarinen sanoi erittäin suoran kommentin BB-Noorasta – kohtasi Nooran kommenttinsa jälkeen: ”Jasmiina on Stockmann, Noora Tokmanni”

Poikaystävän kohtaaminen BB-talossa oli Melodylle shokki, koska asukkailla ei ole minkäänlaista kontaktia ulkomaailmaan ja läheisiinsä.

- En ajatellut sen olevan mahdollista. Sitten poikaystäväni olikin pleksin takana. Olin aivan shokissa, enkä tiennyt mitä tekisin siinä. Emme voineet puhua tai tienneet saammeko puhua ja kommunikoida. Se oli vaikeaa. Päähäni tuli tuhat kysymystä, jotka olisin halunnut kysyä. Sitten vain halusi olla siinä.

BB-Valvomoa juontava Niko Saarinen kysyi Melodylta, kävikö hänellä talossa ollessaan mielessä mahdollisuus, ettei poikaystävä olisikaan häntä vastassa studiossa.

- Kaikki on hyvin. Minulla on vielä poikaystävä. Ajattelin parisuhteemme olevan niin vakaalla pohjalla, että hän on vastassa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »