fbq
Telkkari
05.05.2021 18:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Kelly Kalonji
Big Brotherista häädetty Kelly Kalonji oli oksentaa asukkaan jättämästä vessayllätyksestä: ”Siinä oli niin paljon sitä likaa!”
Telkkari
05.05.2021 18:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brotherista ensimmäisenä häädetty Kelly Kalonji paljastaa Seiskalle ällöttävimmän hetken BB-talossa.

Kelly Kalonji ilmoitti esittelyvideossaan, että hänellä on ”äklöfobia”. Kelly ei voi sietää tietynlaisia asioita, joita ihmiset tekevät. BB-talossa ollessaan hän joutui tilanteeseen, jossa erään asukkaan käyttämä vanupuikko oli jätetty talon WC:n lavuaarin päälle. Vanupuikolla oli putsattu korvia.

- Saatan jopa oksentaa, jos jokin ällöttää minua. Siinä oli jotenkin niin paljon sitä likaa. Hammastikut ja vanupuikot ovat sellaisia, että ne pitää heittää roskiin heti käytön jälkeen. Älä jätä niitä lojumaan pöydän päälle. Se on ällöttävää, Kelly sanoi Seiskalle.

Lue myös: Nina Mikkoselta koskettava avautuminen rankasta ajasta ennen Timo T. A. Mikkosen kuolemaa: "Olin suunnitellut, että tapan ensin Timon, sitten pojat ja lopulta itseni"

Muut asukkaat olivat sitä mieltä, että kukaan asukkaista ei ole velvollinen siivoamaan muiden sotkuja.

- Minun oli pakko viedä vanupuikko roskikseen. Jos aion harjata hiuksiani, niin en halua katsoa vanupuikkoa siinä. Se on niin ällöttävä. Vaikka onkin kyse vessasta, niin tuollaiset kuuluvat roskikseen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »