BB-Minna

BB-Minna puhui ohi suunsa Big Brother -talossa - näin hän kommentoi kohuväitettään

Telkkari | 23.09.2021 12:01

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty Minna puhuu suunsa puhtaaksi.

Minna nousi otsikoihin, kun hän kertoi talossa ollessaan viettäneensä kiihkeitä hetkiä tunnetun radiojuontajan kanssa hieman ennen BB-taloon menoa. Minnan kanssa BB-talossa ystävystynyt Jasmiina huusi informaation kovaan ääneen kaikille asukkaille. Jasmiina paljasti muille asukkaille radiojuontajan olleen Esko Eerikäinen.

Lue myös: Ohhoh, BB-Minna kertoo harrastaneensa seksiä tunnetun suomalaisjulkkiksen kanssa ennen Big Brother -taloon astumista - Lasselta paljonkertova reaktio!

Seiska tavoitti Eskon, joka ei omien sanojensa mukaan tiennyt Minnaa lainkaan.

Lue myös: BB-seksikohu! Esko Eerikäinen yhdistettiin Big Brother -Minnaan - suosikkijuontaja yllättyi: ”En tiedä, kuka tämä henkilö on”

Minna saapui Seiskan BB-Valvomon vieraaksi talosta poistuttuaan, ja ohjelman juontaja Niko Saarinen halusi tietää totuuden kaksikon tekemistä ja miksi Esko sanoi, ettei hän edes tiedä kuka Minna on. Oliko Minnan tarina täysin tuulesta temmattu?

- Annan Eskolle nyt vapauden sanoa mitä sanoo. Hän saa olla tuota mieltä, en loukkaannu siitä. Ehkä se turvaa jotain, en tiedä mitä. Annan hänen olla sitä mieltä. En ala ruotimaan asiaa tai laittamaan Eskolle viestiä. Olemme vielä Instagram-kavereita, mutta ei varmaan enää kauan, Minna kertoi.

Hän kertoi, ettei asian kertominen BB-talossa ollut taktinen veto.

- Se oli pelkkää omaa tyhmyyttäni. Lörpöttelin, ja unohdin missä olin. Se oli vain ajattelemattomuutta. Se on tapahtunut, enkä voi asialle enää mitään. Katsotaan, miten käy.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!