fbqBB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!” | Seiska

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Telkkari | 21.10.2021 18:02

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty Maiju huomasi ärsyyntyneensä toden teolla asukkaiden epäsiisteyteen.

Maiju vietti BB-talossa kaksi viikkoa, mutta jo lyhyehkössä ajassa hän huomasi ärsyyntyneensä asukkaiden toimintaan talossa.

- Perjantaina alkoi ärsyttää muiden sotkujen siivoaminen. Ajattelin, jos olisi tullut seuraava viikko, miten paljon se olisi alkanut ärsyttää ja mitä olisi tapahtunut. Olisivatko kaikki BB-asukkat olleet rivissä ja olisin ollut pomona, että ”j**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin! On hienoa, kun tehdään asioita, mutta sotkutkin pitää siivota – emme voi olla Melodyn kanssa ainoat, jotka siivoavat”, Maiju purki tuntojaan Seiskan BB-Valvomossa.

Lue myös: BB-Sanni kaipasi pois Big Brotherista: tuore parisuhde hieman ennen ohjelman alkua - näin poikaystävä kommentoi rakkaansa pääsyä tosi-tv-sarjaan

Hänen mielestään talossa oli usein hyvin epäsiistiä.

- Vaatteita jätettiin vaatehuoneen penkeille, ja niitä oli hujan hajan. Kokonaisuutena se näytti epäsiistiltä. Inhoan siivoamista yli kaiken, mutta isossa ryhmässä ajattelen toisiakin.

- Meillä on siivouspäivä, mutta me olemme aikuisia. Minua hämmästytti sunnuntaina, että siivoamme, kun Big Brother käskee. Jos meillä on tylsää, emme keksi mitään tekemistä, niin siellä voi pestä kattiloita, ettei se ole yhden ihmisen homma. Jos vain märiset tylsyyttä, kehitä tekemistä…vaikka sitä typerää siivoamista.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!