fbqAki ja Heli Palsanmäeltä tärkeä tiedotus: "Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti!" | Seiska
Aki ja Heli Palsanmäki

Aki ja Heli Palsanmäeltä tärkeä tiedotus: "Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti!"

Telkkari | 22.03.2021 16:42

Suomen Huutokauppakeisari -tv-hitin tähdet Aki, 51, ja Heli Palsanmäki, 43, ovat joutuneet monien pienyrittäjien tavoin pakkolomalle koronan takia.

Tänään maanantaina (22.3.) kaksikko paljasti Facebookissa, että uusia Huutokauppakeisarijaksoja ei nähdäkään televisiossa.

– Tärkeä tiedotus, rakkaat ystävät! Huomenna tiistaina 23.3. eivät ala uudet Huutis-jaksot, vaan tiistaisin kello 21 katsellaan kauden 13 uusintoja. Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti! Facebook-julkaisussa luki.

Ohjelman fanit ottivat asian hyvin, ja ymmärsivät terveyden menevän kuvaustilanteiden edelle. Tsemppiviestejä oli Facebook-julkaisuun ehtinyt tulla muutamien tuntien aikana jo yli 200.

"Joulukuusta asti nollatuloilla"

Aki ja Heli olivat jo aiemmin varautuneet tulevaan.

– Tavaranhakureissuja emme ole tehneet joulukuusta lähtien ollenkaan, koska ei ole mitään järkeä ostaa tavaraa varastoon pölyttymään, pari paljasti taannoin Seiskalle.

Lue myös: Nuukuus pelasti huutokauppakeisarin! Nollatuloilla elävät Aki ja Heli Palsanmäki: Eläkehaaveet kaatuivat

Vuosi sitten iskenyt koronasokki hälveni kesällä, ja Palsanmäetkin pääsivät ansaitsemaan elantoaan. He ennättivät pyörittää huutokauppojaan heinäkuusta marraskuuhun, kunnes uudet rajoitukset iskivät.

– Jos rajoitukset vielä jatkuvat, ei valoisalta näytä pienyrittäjän tulevaisuus, ei meidän eikä muiden. Joulukuusta asti olemme eläneet nollatuloilla. Olemme iloisia ja positiivisia emmekä hevin vaivu synkkyyteen. Se on ollut meidän pelastuksemme – ja tietysti keskinäinen voimamme, Heli ja Aki kertoivat.

Aki ja Heli Palsanmäki: Nuukuus auttoi koronakärvistelyssä

Lue myös: Aki ja Heli Palsanmäki Vesku Loirin jalanjäljillä – ”Kuvauspäivä oli kerrassaan hauska”

Aki sanoo, että he ovat onnistuneet säästämään sukanvarteen sen verran, että laskuista on selvitty tähän saakka.

– Säästimme kesän ja syksyn aikana niin paljon kuin vain pystyimme. Osasimme onneksi ennakoida. Eläkeunelmien muututtua haaveilemme siitä, että pysymme terveinä ja pääsisimme piakkoin normielämään kiinni. Kesään katsomme jo luottavaisin mielin.

Aiemmin pari haaveili eläkkeestä lähivuosina. Nyt haaveena on terveyden säilyminen. – Kesään katsomme jo luottavaisinia.
Aiemmin pari haaveili eläkkeestä lähivuosina. Nyt haaveena on terveyden säilyminen. – Kesään katsomme jo luottavaisina.

Lue myös: Heli Palsanmäki jännitti neljä vuotta Suomen Huutokauppakeisarin kuvauksia – ”Siviilissä soitan suutani Akille”

– Ja onhan koronasta ollut hyötyäkin, sillä innostuimme molemmat uudesta harrastuksesta. Olemme alkaneet pelata viikoittain tennistä ja squashia muistuttavaa padelia Se on mainiota liikuntaa! Helikin juoksuttaa minua jo vallan mukavasti Aki hymyilee.

– Mutta kyllä on hermo pinnassa, jos ja kun vaimolle häviää!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Facebook

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!