Hurja painonpudotus

150 kiloa painava Anna-Mari, 37, saa lääkäriltä ikäviä uutisia: ”Pahimmat pelkoni kävivät toteen”

Telkkari | 14.09.2021 20:01

Hurja painonpudotus Suomi -ohjelmassa seurataan 37-vuotiaan Anna-Marin suurta elämäntapamuutosta.

Anna-Mari painaa 150,2 kiloa. Hänen rasvaprosenttinsa on 53. Ennen elämäntapamuutoksen alkua Anna-Mari käy lääkärintarkastuksessa, ja sisätautien erikoislääkäri Kirsi Pietiläisellä on hänelle ikäviä uutisia.

- Tässä on kaksi sokeriarvoa: paastosokeri, joka on kahdeksan ja pitkäaikaissokeri, joka on 53. Nämä ovat molemmat selvästi diabeettisiä. Todennäköisesti kakkostyypin diabetes. Siinä on meidän ensimmäinen kohteemme. Painonlasku on tässä keskeisin, mutta koska näissä on niin selvät poikkeamat, tarvitset varmasti lääkityksenkin. Sinulla on liikaa sokeria ja rasvaa verenkierrossa, Kirsi kertoo Anna-Marille.

Lue myös: ”Mitä!?” 38-vuotias Henrik pudotti painoaan yli 40 kiloa – uskomaton muutos!

Hurja painonpudotus

Anna-Mari on selvästi järkyttynyt kuulemastaan.

- Pahimmat pelkoni kävivät toteen. Sokeri oli paha pelkoni ja aiheutti ison tunnereaktion. 

Hän tähtää vatsalaukun ohitusleikkaukseen saadakseen painonsa kuriin. Sitä ennen edessä on armoton kuntokuuri ja ruokavalion muutos. Anna-Marilla on aviomiehensä kanssa kolme yhteistä lasta, ja hänen painonsa tuo mukanaan haastavia hetkiä.

- Pahinta on se, etteivät lapseni tai läheiseni saa minua lähelleen. En voi halata normaalisti, minua ei voi kukaan rutistaa syliinsä. Tulee pelko ja huoli siitä, että olen nuori ihminen ja minulla on pienet lapset, että enkö näekään lasteni kasvavan tai enkä näe lapsenlapsiani ikinä.

Hurja painonpudotus Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 20.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!