fbq
Rikos
15.05.2018 07:32
Teksti: Panu Hörkkö ja Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jari Sillanpään hovihankkija vapautui tutkintavankeudesta.
Tässä on Jari Sillanpään huumekuriiri, mystinen fetissimies – kuvat! Seiska tapasi hovihankkijan vankilasta vapautumisen päivänä
Rikos
15.05.2018 07:32
Teksti: Panu Hörkkö ja Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Iskelmätähti Jari Sillanpään huumevyyhdin esitutkinta on saatu valmiiksi. Jutun siirryttyä kihlakunnansyyttäjä Nina Keskisen pöydälle myös pääepäilty vapautettiin tutkintavankeudesta.

Iltalehden uutisen mukaan epäiltyjä on yhteensä 14, ja syyteharkinnan olisi määrä valmistua touko–kesäkuun aikana.

Seiska on esitellyt huumeringin pomoksi epäillyn mystisen fetissimiehen jo aiemmin. 50-vuotiaan helsinkiläisen taustoista tiedetään kohtuullisen vähän.

Aiemmin on selvinnyt, että hän johti tunnettua fetissijärjestöä, joka on suunnattu nahasta, kumista ja univormuista kiinnostuneille miehille.

Lue myös: Jari Sillanpään kristalliliigan rajut taustat: Huumeringin johdossa mystinen fetissimies - veti kuuluisaa järjestöä!

Lisäksi hän on toimitusjohtajana vaatealan yrityksessä, jonka johtoon on kuulunut myös eräs julkkismies. Yhtiön liiketoiminta on ollut kuitenkin mitätöntä ja raskaasti tappiollista.

Fetissimies vangittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien, lasta esittävien kuvien levittämisestä 13. helmikuuta. Hän ehti olla vangittuna lähes kolme kuukautta. Fetissimies joutui viettämään myös syntymäpäiviään Vantaan vankilassa.

Seiskan tavoittama fetissimies ei halunnut kommentoida huume-epäilyjään pitkän tutkintavankeuden jälkeen.
Seiskan tavoittama fetissimies ei halunnut kommentoida huume-epäilyjään pitkän tutkintavankeuden jälkeen.

Lue myös: Jari Sillanpään huumeringin pomoksi epäilty fetissimies vangittiin helmikuussa - epäillään myös lapsipornon levittämisestä!

”En kommentoi”

Seiska löysi Sillanpään hovihankkijan Helsingistä tämän vapautumispäivänä. Mies saapui asunnolleen puoliltapäivin. Muutamaa tuntia myöhemmin fetissimies kipitti läheiselle kioskille. Poikkeuksellisen lyhyt mies oli vetänyt kauppareissulleen lippalakin syvälle päähänsä, ikään kuin peitelläkseen kasvojaan.

Paluumatkalla Seiskan reportteri kävi esittäytymässä fetissimiehelle. Tämä ei halunnut kertoa vankeusajastaan tai nykyisistä väleistään Sillanpäähän.

– En kommentoi, hän vastasi ystävällisesti reportterin jokaiseen kysymykseen.

Vankilasta vapautunut helsinkiläismies poikkesi pikaisesti ostoksilla kioskilla.
Vankilasta vapautunut helsinkiläismies poikkesi pikaisesti ostoksilla kioskilla.

Lue myös: Jari Sillanpäähän yhdistetyn kristalliliigan epäillyn johtajan verotettavat tulot eivät päätä huimaa, elänyt silti leveästi – somekuvissa rutosti luksusta ja hulppeita matkakohteita!

Tekstiviestit paljastivat

Poliisi sai tutkinnassaan selville, että fetissimiehen epäilty huumerikos tapahtui ajalla 1.1.2014–9.2.2018. Sillanpään huumeidenkäytön jäljille poliisi pääsi laulajan ja fetissimiehen välisistä tekstiviesteistä.

Jäätyään maaliskuussa huumeista kiinni Sillanpää myönsi hankkineensa metamfetamiinia huumekuriiriltaan satunnaisesti vuodesta 2014. Hän oli ostanut ainetta yhteensä 110 grammaa.

Lue myös: Oho, toisellakin julkkismiehellä yhteys Jari Sillanpään huumeringin pomoksi epäiltyyn fetissimieheen – perustivat yhdessä firman!

– Tämä meidän kaveri, kenen kautta minäkin olen ostanut metamfetamiinia, on jäänyt kiinni. Nyt selvitetään, paljonko hän itseasiassa on myynyt, Sillanpää selitti kohutussa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Sillanpää tuomittiin tammikuussa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta. Tuolloinkin kyse oli metamfetamiinista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »