fbq
Rikos
12.08.2021 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Tämä tiedetään Martina Aitolehden avopuolison Hannu Pikkaraisen raiskaussyytteestä: epäilty rikos tapahtui viime kesänä - jopa kuuden vuoden vankeus uhkaa!
Rikos
12.08.2021 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Martina Aitolehden, 39, miesystävä Hannu Pikkarainen, 37, on saanut syytteen raiskauksesta. Asia vahvistettiin Helsingin syyttäjänvirastosta sekä Helsingin käräjäoikeudesta.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

Jos Pikkarainen tuomitaan raiskauksesta, hän voi saada vankeustuomion. Sen pituus vaihtelee teon moitittavuuden mukaan. 

Jos raiskauksessa käytetään hyväksi esimerkiksi väkivallalla uhkailua tai vaikkapa uhrin peloista, tiedottomuudesta tai muusta avuttomasta tilasta aiheutunutta puolustuskyvyttömyyttä, on tuomio yhdestä kuuteen vuotta vankeutta.

Jos raiskaus on kokonaisuutena arvostellen vähemmän vakava, on tuomio neljästä kuukaudesta neljään vuoteen vankeutta.

Seiskan selvityksen mukaan epäilty rikos on tapahtunut Helsingissä 14. kesäkuuta 2020. Asianomistajana on nuori nainen, joka ei ole Seiskan lähteiden mukaan halukas puimaan asiaa julkisuudessa.

Hannu Pikkarainen avautui keskiviikkona (11.8.) sosiaalisessa mediassa, että kyseinen nainen on hänen "hyvin tuntema nainen" ja heidän "näkemykset tapahtuneesta ovat erilaiset".

Lue myös: Raiskauksesta syytteen saanut Hannu Pikkarainen avautuu somessa seksuaalirikosepäilystään: "Osallisena oli hyvin tuntemani nainen"

hannu pikkarainen
Hannu aloitti kiekkoilun HIFK:ssa, mutta pelasi vuosia ulkomailla. Kuva vuodelta 2014.

Martina toi parrasvaloihin

Jääkiekkouransa päättänyt Pikkarainen nousi kuluneen vuoden aikana uudestaan julkisuuteen, kun hän löysi rinnalleen Martina Aitolehden. Suhde alkoi talvella noin puoli vuotta sen jälkeen, kun raiskauksen epäillään tapahtuneen.

Rakkaus on edennyt salamavauhdilla, sillä pari asuu jo avoliitossa. He kertoivat vain neljä kuukautta seurustelun alkamisen jälkeen Me Naiset -lehdelle haaveilevansa yhteisestä lasta.

–  Olemme olleet alusta lähtien kuin paita ja peppu. Siitä (lasten hankkimisesta) on ollut pakko puhua. Nämä ovat elämän perusasioita, joita pitää miettiä, jos ryhdyt tämän ikäisenä rakentamaan jotain yhteistä, Martina kertoi lehdessä.

Myös Hannu oli haastattelussa luottavaisena tulevaisuuden suhteen.

– Totta kai toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä. Toivon meille pitkää, hyvää yhteistä elämää, Hannu lausui.

Martinan ja Hannun suhde paljastui huhtikuun alussa, kun Seiska uutisoi pariskunnan salamarakastumisesta.

Lue lisää: Salasuhde paljastui! Martina Aitolehti löysi uuden rakkaan lätkä-Hannusta – paparazzikuvat Seiskassa!

NHL-haave kariutui

HIFK:n kiekkokoulusta pitkälle uralle ponnistanut Pikkarainen pelasi aikanaan SM-liigassa 324 ottelua ja teki niissä 104 tehopistettä.

Kiekollisena puolustajana tunnettu Pikkarainen pelasi myös Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa ja Venäjällä. New York Rangersin tarjoamasta tulokassopimuksesta huolimatta NHL-ura jäi haaveeksi.

Lue myös: Tulipalon vaara! Asiantuntija jyrähtää Martina Aitolehden Hannu-rakkaan toiminnasta kolarin jälkeen: Edesvastuutonta!

kuva
Martinan ja Hannun suhde alkoi talvella noin puoli vuotta sen jälkeen, kun raiskauksen epäillään tapahtuneen.