fbq
Rikos
26.11.2020 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: All Over Press, Valitut palat ja Seiskan arkisto
Martina Aitolehti
Superpaljastus: FBI jahtasi Martina Aitolehden ruotsalaisrakasta – Herra B:llä hurja rikostausta!
Rikos
26.11.2020 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: All Over Press, Valitut palat ja Seiskan arkisto

Hyvinvointivalmentaja-uraa luova Martina Aitolehti, 38, on rakastunut nainen. Seiska paljasti jo syyskuussa, että julkkiskaunotar vietti kuuman lemmenloman ”tumman miljonäärin” kanssa Dubaissa. Herra B:ksi kutsumansa ruotsalaismiehen Martina on tavannut kesällä Ibizalla.

Lemmenlomailu jatkui viime viikolla, kun Martina ja herra B nauttivat toisistaan Dubaissa.

– Tältä näyttää rakastunut, inspiroitunut, motivoitunut, tasapainoinen, terve ja hyvinvoiva nainen, Martina julistaa Instagramissa.

Lue myös: Martina Aitolehti yllättää: Avoin rakkaudentunnustus somessa - tuore romanssi ruotsalaismiljonäärin kanssa roihuaa!

Röyhkeä ryöstö

Seiskan selvityksen mukaan Martinan rakas on irakilaissyntyinen, Ruotsissa pitkään asunut 42-vuotias mies, jolla on sangen värikäs tausta ja rikoshistoria. Seiskan saamat tiedot perustuvat ruotsalaisiin viranomais- ja medialähteisiin.  

Myös Herra B:n kaksi nuorempaa veljeäkin ovat olleet tekemisissä polisiin kanssa.

Vuonna 2000 Ruotsin kansallismuseoon tehtiin röyhkeä ryöstö. Rikolliset anastivat mittaamattoman arvokkaan, kansallisaarteena pidetyn Rembrandtin taulun sekä kaksi muuta arvomaalausta.

Rosvokopla iski 22.12.2000 Ruotsin kansallismuseoon ja anasti kolme arvotaulua: yhden Rembrandtin ja kaksi Renoiria.
Rosvokopla iski 22.12.2000 Ruotsin kansallismuseoon ja anasti kolme arvotaulua: yhden Rembrandtin ja kaksi Renoiria.

Lue myös: Mitkä kropat! Rakastunut Martina Aitolehti ja missikaunotar Anni Uusivirta tekivät pyöräretken tiukoissa trikoissa - kuvat!

FBI viritti ansan

Ruotsin viranomaiset saivat varsin pian takaisin yhden tauluista. Samalla pidätettiin kolmetoista ihmistä, joiden joukossa oli kolme irakilaissyntyistä veljestä. Yksi herra B:n veljistä sai vankeustuomion, mutta herra B ja nuorin veljeksistä pääsivät vapaaksi eikä heitä tuomittu osallisuudesta ryöstöön.

Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI:n taiderikosryhmä ja sen agentti ryhtyivät jäljittämään kateissa olevia taideteoksia. Lopulta vuonna 2005 viritettiin tuloksekas ansa Kööpenhaminaan, jonka seurauksena herra B veljineen pidätettiin, ja heidät tuomittiin varastetun tavaran hallussapidosta.

Miesten onneksi ruotsalainen hovioikeus kumosi tuomiot sillä perusteella, että ryöstäjät toimivat Yhdysvaltain FBI:n ja Ruotsin poliisin ”yllytyksestä”. Taulut saatiin kuitenkin takaisin.

Lue lisää Martinan ruotsalaisrakkaan rikostaustasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!