fbqRahanpesusta syytetty räppäri William rikkoi somehiljaisuuden - tällä viestillä | Seiska
Rikos
02.12.2021 19:18
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
william
Rahanpesusta syytetty räppäri William rikkoi somehiljaisuuden - tällä viestillä
Rikos
02.12.2021 19:18
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Penelope-hitistään tunnettu räppäri William eli raumalainen Ville Virtanen, 25, joutui syytteeseen rahanpesurikoksesta. Hänen epäillään yrittäneen kuskata kesäkuussa 10 000 euroa laitonta rahaa Espanjassa asuneelle huumepomolle. Syyttäjä vaatii Williamille kolmen kuukauden ehdollista vankeutta. 

Syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan syytetään tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja ja muun muassa 10 kiloa amfetamiinia. Huumeliiga jäi kiinni, ja juttua käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Lue myös: Räppäri William saapui myöhässä ja ylimielisenä huumekäräjille: ”Etsä osaa suomea?”

Tänään torstai-iltana (2.12.) artisti julkaisi useamman viikon tauon jälkeen Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo olevansa syytön.

– Olin tällä viikolla oikeudessa. En ole tehnyt mitään väärää ja luotan suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Pyytäisin, että tässä kohtaa annetaan tuomareille työrauha ja että ihmiset, jotka eivät ole asianomaisia jätettäisiin rauhaan, Ville kirjoittaa julkaisussaan.

William on kiistänyt aiemminkin rahapesusyytteet.

– Toivottavasti tämä lynkkaus nyt loppuisi. Tässä on kaikki saaneet kuraa niskaansa, rap-artisti manaili aiemmin Seiskalle.

Lue myös: William kiisti rahanpesusyytteet – oli huumepomoon yhteydessä putkitöiden vuoksi: ”Toivottavasti lynkkaus nyt loppuisi”

Seiska oli tiistaina (30.11.) paikan päällä, kun asiaa puitiin Helsingin käräjäoikeudessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by william (@wilenchyy)

Katso video: Rahanpesusta syytetty räppäri William saapui oikeudenkäyntiin