fbq
Uhrin isä otti yhden seksirikosvyyhdestä epäillyn kiinni.

”Otin epäillyn itse kiinni” - Oulun seksuaalirikosvyyhdin uhrin isän hurja tilitys!

Joulukuu jätti synkän jäljen rikoshistoriaan, kun julki tuli epäily Oulussa tapahtuneesta ennennäkemättömästä lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosvyyhdistä.

Kymmentä miestä epäillään useista seksuaalirikoksista, jopa törkeästä raiskauksesta. Epäillyillä on turvapaikanhakijatausta, osa on saanut Suomen kansalaisuuden.

7 ulkomaalaistaustaista miestä vangittu Oulussa alaikäiseen kohdistuneista törkeistä seksuaalirikoksista – tyttöä kuljetettiin asunnolta toiselle!

Seiska tapasi Oulussa isän, jonka tytär on yksi uhreista. Yksinhuoltajaisä ei ole pystynyt nukkumaan kahteen viikkoon, ja hänen olemuksestaan huokuu lohduton tuska. Isän on vaikea puhua asiasta, mutta hän kokee, että viranomaisten toiminta täytyy tuoda julki.

Mikä emämoka! Oulun seksuaalirikoksista epäilty mies vapautettiin vahingossa Saksassa – annettiin kansainvälinen etsintäkuulutus

Uhrit ovat reippaasti alaikäisiä. Epäillyt olivat houkutelleet heidät läheiseen puistoon lupaamalla Snapchat-palvelussa ostaa heille tupakkaa.

Isää ihmetyttäneet seikat poliisin toiminnassa ilmenivät pian.

– Poliisi ei löytänyt tekijää kuuteen päivään, joten toisen uhrin isän kanssa päätimme toimia itse. Epäilty löytyi kuudessa tunnissa.

Oulussa jälleen yksi mies vangittu epäiltynä lapseen kohdistuneesta raiskauksesta - kuva 23-vuotiaasta epäillystä: ei peitellyt kasvojaan!

Etsijät löysivät epäillyn käyttämällä valeprofiilia sosiaalisessa mediassa.

Tapaamispaikalle soitettiin poliisit, joille suunnitelma kerrottiin.

Isän mukaan poliisit eivät kuitenkaan ottaneet paikalle saapunutta miestä heti kiinni.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Otimme sitten miehen kiinni itse.

Seiska Klubista

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Otsikkoa muokattu perjantaina klo 20.11.