fbqMaisa Torpasta taas rikosilmoitus – julkkiskaunottaren vastoinkäymiset eivät lopu | Seiska
Maisa Torppa

Maisa Torpasta taas rikosilmoitus – julkkiskaunottaren vastoinkäymiset eivät lopu

Rikos | 03.10.2021 07:02

Seiska kertoi aikaisemmin tällä viikolla, että kohublondi Maisa Torppaan, 30, liittyvä rikostutkinta on edennyt. Useat eri lähteet vahvistavat, että Maisaa epäillään alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta.

Rikosepäily kohdistuu marraskuussa 2020 tapahtuneeseen välikohtaukseen. Lisäksi Maisan epäillään rikkoneen teräaseella lapsen vaatteita ja leluja.

Lue myös: Toimittajan kommentti Maisa Torpan rikosepäilystä: Vaikenemisen aika on ohi – Maisan elämä on räjähtelevä ruutitynnyri

Epäiltyinä rikosnimikkeinä jutuissa ovat laiton uhkaus ja vahingonteko.

Poliisi selvittää parhaillaan käynnissä olevassa esitutkinnassa tapahtumien kulkua. Seiskan tietojen mukaan Maisa on jo käynyt kuulusteluissa rikoksesta epäiltynä.

Lue lisää: Maisa Torpan rikosepäilyn rajut yksityiskohdat: silpoi lapsen lelut ja vaatteet puukolla

Taas uusi rikosilmoitus

Heinäkuussa toisen lapsensa synnyttäneen Maisan vastoinkäymiset eivät näytä loppuvan. Seiskan saamien tietojen mukaan julkkiskaunottaresta on tehty aivan hiljattain taas uusi rikosilmoitus.

Seiska tavoitti naisen, joka vahvisti tehneensä Maisasta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Nainen ei halunnut avata asiaa enempää, mutta kertoi asian liittyvän Maisan some-kirjoitteluihin.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!