fbq
Rikos
08.03.2017 12:17
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
KAsmir poseeraa Seiskalle
Kasmir HS:lle: Axl Smith salakuvasi minuakin - nyt piilottelen kotona!
Rikos
08.03.2017 12:17
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Muusiko Kasmir kertoo Hesarin tänään keskiviikkona (8.3.) julkaistussa haastettelussa joutuneensa myös Axl Smithin salakuvauksen uhriksi. Asiasta kirjoitti jo viime viikonloppuna Stara. 

TSEKKAA: Kasmir hempeänä mallirakkaansa kanssa – herkkä pusukuva!

Axln tuomio annettiin viime viikolla. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Axln 30 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Smith joutuu maksamaan salakatselun uhreille yhteensä noin 100 000 euron korvaukset ja 50 000 eurolla oikeudenkäyntikuluja.

Kasmir kuherteli tyttöystävänsä kanssa avoimesti – kuva!

Video kuvattiin ovenraosta

Kasmir oli mukana oikeudenkäynnissä todistajana, sillä hän oli nähnyt Axlin salaa kuvaamia videoita. Yksi lähetettiin bändiläisten Haippirinki-keskusteluryhmään vuonna 2015. Videolla oli Kasmir ja hänen seksikumppaninsa. Video oli kuvattu salaa ovenraosta keikkamatkalla Kittilässä. 

Kun video ilmestyi keskusteluryhmään, jo tuolloin Kasmir ei hyväksynyt tapahtunutta. Hän kertoo Hesarin haastattelussa miettineensä, miten hänen ystävänsä voi tehdä hänelle näin. 

- Sanoin, että mitä helvettiä! Poista se sieltä, ja poista se kännykästäsi! Ei ole mikään parhain fiilis tietää, että ystävälläsi on tällaista materiaalia kännykässään. Siitä tulee todella ahdistava, voisi sanoa, että ällöttäväkin fiilis, Kasmir kertoo haastattelussa. 

Salakuvausohu on vaikuttanut Kasmirin elämään laajasti. Hän joutui jättämään kesken Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja tapahtumat ovat saaneet Kasmirin ahdistumaan. Laulaja ei ole pystynyt poistumaan kotoaan ja pelkästään ruokaostoksista ovat huolehtineet hänen tyttöystävänsä ja muut läheisensä. 

Kasmir kertoo rehellisesti, että ihmisten reaktiot pelottavat häntä. Tuomion julkaisemisen jälkeen erityisesti sosiaalinen media lynkkasi Kasmirin Axlin mukana. Ihmiset saivat käsityksen, että Haippirinki-keskusteluryhmässä olisi jaettu lukuisia videoita, vaikka todellisuudessa kyse oli vain yhdestä. Videosta, jossa salakuvauksen uhriksi oli joutunut Kasmir itse. 

Voit lukea Kasmirin haastattelun HS:n verkkosivuilta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »