fbqJere Karalahdelle luettiin oikeudessa syytteet: yritti lyödä ja uhkasi lähettää jengiläisiä kotiin | Seiska
Jere Karalahti

Jere Karalahdelle luettiin oikeudessa syytteet: yritti lyödä ja uhkasi lähettää jengiläisiä kotiin

Rikos | 24.11.2021 09:52

Lapin käräjäoikeudessa Rovaniemellä luettiin tänään keskiviikkona (24.11.) ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdelle syytteet laittomasta uhkauksesta sekä pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä. Haastamisesta huolimatta Jere jätti saapumatta oikeuteen. 

Syyttäjän mukaan Jere syyllistyi tammikuussa laittomaan uhkaukseen Ihku-ravintolassa Kittilässä. Syytteen mukaan Jere heitettiin pihalle ravintolasta huonon käytöksen vuoksi. Pihalla Karalahti rupesi retuuttamaan portsaria rinnuksista, ja kysyi tältä: ”haluatko että lyön?”

Lue myös: Kuvat julki! Näin Jere Karalahti riehui Levillä - tämä viikonloppu johti pahoinpitelysyytteeseen

Syytteen mukaan Karalahti rupesi tämän jälkeen uhoamaan, että hänellä on niin kovat potkut, että ”voi potkia järjestyksenvalvojan polvet murskaksi.” 

Syytteen mukaan Karalahti veti toisen portsarin itseään kohti ja yritti lyödä molempia järjestyksenvalvojia. Lyönnit eivät kuitenkaan osuneet, ja portsarit raudoittivat Jeren. Maattuaan raudoissa Jere uhkasi, että ”jengiläiset tulevat heidän kotiinsa kostamaan.”

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta Levillä – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Takavuosien kiekkotähden matka jatkui putkan pahnoille. 

Syyttäjä vaatii Jerelle vähintään 40 päiväsakon suuruista rangaistusta. 
 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!