fbq
Ex on the Beach Suomi -tähti kärysi ratista ja huumeista - peräti viisi rikossyytettä! | Seiska
Rikos
22.07.2020 13:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kasper Konttila
Ex on the Beach Suomi -tähti kärysi ratista ja huumeista - peräti viisi rikossyytettä!
Rikos
22.07.2020 13:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Keväällä Ex on the Beach Suomi -kohuohjelmassa mukana ollut Kasper Konttila, 22, joutuu elokuussa Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan viiteen eri syytteeseen koskien hiljattain tapahtunutta rattikäryä.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Helsingin käräjäoikeudesta saatujen tietojen mukaan Konttilaa syytetään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta sekä lievästä laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä. Kaikki Konttilan saamat syytteet ovat saman diaarinumeron alla, eli ne liittyvät toisiinsa.

Syytteitä käsitellään käräjäoikeudessa elokuun loppupuolella

Lue myös: Maanteiden risteilyohjus! Kauhistuttava video leviää somessa - Ex on the Beachin Henrik ajaa Ferrarilla törkeintä mahdollista ylinopeutta: "Siin tulee poliisit vastaan!"

"Tapahtui kevään aikana"

Seiska tavoitti keskiviikkona Kasperin, joka kertoo vielä käsittelevänsä asiaa.

- Kyseessä on juttu joka tapahtui kevään aikana, Kasper paljastaa Seiskalle.

- En lähde asiasta puhumaan sen enempää tällä hetkellä. En ole itse kerennyt vielä katsomaan tätä koko juttua, sain eilen vasta haasteen tuosta jutusta.

Lue myös: Poliisi etsintäkuulutti Ex on the Beach -Julian! Katso kuvat bileistä, jotka riistäytyivät käsistä!

Kasper Konttila
Kasper nähtiin Ex on the Beach Suomi tosi-tv-ohjelmassa keväällä.

Aiheutti kohua Ex on the Beachissa 

Kasperin touhut herättivät runsaasti huomiota Ex on the Beach Suomi -kauden aikana. Ohjelman alussa Kasperilla oli sutinaa Jasminin kanssa, mutta Jasmin lähetettiin yllättäen kotiin sarjan alkuvaiheessa. Myöhemmin saarelle saapui Kasperin exä Annika, jonka kanssa asiat olivat jääneet kesken Suomessa.

He päätyivät harrastamaan seksiä villan sviitissä, ja heistä muodostui saaren ensimmäinen pariskunta.

Lue myös: Oho! Kasperin exä Annika saapui Ex on the Beach Suomeen - vaihtavat pusuja heti rannalla!

Draamalta ei kuitenkaan vältytty, sillä aivan sarjan loppusuoralla Jasmin teki yllätyspaluun, mikä sekoitti pakan täysin. Jasmin sai vasta myöhemmin tietää, että Kasperilla oli ollut sutinaa Annikan kanssa. Kasper ei myöskään kertonut Annikalle suoraan, että hänellä ja Jasminilla jäi asiat kesken, kun Jasmin lähetettiin kotiin sarjan alussa.

Lue myös: Jasmin palaa Ex on the Beach Suomeen - Kasperin ja Annikan suhde on jälleen kerran vaakalaudalla!

- Olen kertonut Annikalle, kuka Jasmin on, mutta musta tuntuu että mä joudun jonkinlaiseen ristituleen kohta, Kasper selitti yhdessä jaksossa.

Tilanteesta syttyi iso riita, mutta asiat selvisivät lopulta keskustelemalla. Annika ja Kasper lähtivät kuvauksista kotiin pariskuntana.