fbq
Rikos
12.03.2017 11:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Axl Smith
Axl Smithin salakatselutapaus romutti nuoren naisen elämän: parisuhdeunelmat vaihtuivat painajaisiin!
Rikos
12.03.2017 11:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Salakatselusta tuomittu ex-juontaja Axl Smith turmeli toiminnallaan monen nuoren naisen elämää. Yksi Seiskan haastattelemista uhreista kertoi tapailleensa Smithiä yli puolen vuoden ajan.

– Suhteemme oli aika määrittelemätön. Olin ihastunut ja sain kuvan, että tunne on molemminpuolinen. Elättelin toiveita, että voisimme seurustella. Hän vaikutti hyvin kiireiseltä ihmiseltä, jolla ei riitä aika seurusteluun, nuori nainen kertoo.

Tarvitsi ammattiapua

Kun nainen kuuli joutuneensa salakuvauksen uhriksi, hän järkyttyi todella pahasti.

– Lähdin kotiin kesken työpäivän. Tuli tunne, että en oikeasti edes tunne tätä ihmistä. Kuka pystyy tekemään näin? uhri miettii.

– Asia on vaikuttanut elämääni paljon. Olen ollut todella ahdistunut ja käynyt ammattilaisten luona juttelemassa asiasta. Olen ollut myös sairauslomalla. Axl ei pilannut elämääni, mutta tästä jäi arvet, jotka eivät ikinä unohdu.

Kohtaaminen ahdisti

Naiselle traumatisoivinta oli nähdä Smithin kuvaamat materiaalit tutkinnan aikana.

– Videon katsominen oli ihan kamalaa! Olen nähnyt sen jälkeen painajaisia niistä videoista pitkin vuotta, nainen kertoo.

Myös oikeuskäsittely oli raskas, vaikka tilanne oli yritetty järjestää uhrien kannalta mahdollisimman kivuttomaksi.

– Se oli rankka paikka ja jännitin sitä etukäteen. Aloin itkeä juuri ennen käsittelyä, koska minua ahdisti kohdata Axl. Hän käyttäytyi salissa todella asiallisesti. Oikeudenkäynti oli tavallaan helpottava kokemus.

Tuomio oli pettymys

Uhrin mielestä Smithin saama tuomio ei ole riittävän kova. Hän on kuitenkin tyytyväinen, että asian saama julkisuus on puhuttanut myös eduskunnassa.

Vaikka luottamus ex-juontajaan meni lopullisesti, hän ei ole menettänyt uskoaan miehiin.

– En edes haluaisi puhua Axlista ja miehistä samassa lauseessa, uhri kiteyttää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »