fbq
Rikos
27.12.2016 15:27
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Anneli Auer
Anneli Auer blogissaan: Yllättävältä taholta uutta tietoa!
Rikos
27.12.2016 15:27
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Murhalesken muistelmat -kirjansa tänä vuonna julkaissut Anneli Auer päivittää omaa Anneli Auer kirjoittaa -blogiaan tiuhaan. Tänään tiistaina (27.12.) Anneli julkaisi kirjoituksen, jossa summasi kuluneen vuotensa.

Mielenkiintoisinta blogissa on, että samalla Anneli paljastaa jatkavansa omatoimisesti Ulvilan murhan selvittämistä. 

Myös murhajuttu jatkuu. Sain nyt joulukuussa vielä yllättävältä taholta uutta tietoa pääepäillystäni, josta muiden jo aikaisemmin tiedossani olleiden seikkojen ohella keskustelin vähän ennen joulua erään poliisin kanssa. Tämän poliisin mielestä pääepäiltyni pitäisi ehdottomasti saada tutkittavaksi, mutta aika välttämättä ole paras mahdollinen juuri nyt. KRP:llä on niin paljon väärään tietoon perustuvaa väärää asennetta, että sinne juttua voi olla tällä hetkellä hankala saada, Anneli kirjoittaa.

Kunhan tulee oikea hetki, murhalla on kuitenkin kaikki edellytykset tulla selvitetyksi. Poliisin keinovalikoimiin kuuluu menetelmiä, joita pääepäiltyyni voisi hyvin soveltaa. Poliisi kehotti minua olemaan kärsivällinen.

Ulvilan surmasta tuli joulukuussa kuluneeksi 10 vuotta.

”Olen aina kammonnut esiintymisiä”

Anneli itse todettiin syyttömäksi miehensä Jukka S. Lahden murhaan vuosien oikeuskäsittelyiden jälkeen viime vuonna Vaasan hovioikeudessa. Blogissaan Anneli kertoo myös, että Murhalesken muistelmat -kirjan saaminen valmiiksi oli hänen vuotensa kohokohta, mutta sen markkinointi oli suuri haaste.

Kirjan julkaisuun liittyvät esiintymiset olivat valtava haaste. En olisi koskaan arvannut, että tulisin vielä esiintymään satojen ihmisten edessä Suomi-Areenassa, TV:n keskusteluohjelmissa tai Helsingin kirjamessuilla, koska olen aina kammonnut esiintymisiä. Selvisin joka tapauksessa hengissä näistäkin tilaisuuksista ja olen tyytyväinen, että uskalsin lähteä, Anneli toteaa.

Annelin blogia pääset lukemaan täältä.