fbqWow, mikä jättipovi! Äiti halusi rahoittaa tyttärensä opinnot: Marcela Alonso perusti oman OnlyFans-tilin - tienaa nyt lähes 17 000 euroa kuussa | Seiska
Katso kuvat!
Marcela Alonso

Wow, mikä jättipovi! Äiti halusi rahoittaa tyttärensä opinnot: Marcela Alonso perusti oman OnlyFans-tilin - tienaa nyt lähes 17 000 euroa kuussa

Paljasta Pintaa | 24.03.2021 22:02

Yhdysvalloissa asuva 41-vuotias äiti Marcela Alonso perusti oman OnlyFans-tilin, jotta voisi rahoittaa tyttärensä lakiopinnot. Uhkea Marcela tienaa nyt OF-kuvillaan 20 000 dollaria eli lähes 17 000 euroa kuussa. Suurin osa kurvikaunottaren tuloista tulee hänen omien sanojensa mukaan nuorilta miehiltä, jotka pitävät ikääntyneemmistä naisista.

Katso myös: Vau, mitä kuvia! Kalifornialainen kotiäiti tienaa lähes 130 000 euroa kuussa OnlyFans-tilillään - kaikki eivät ole Tiffany Poindexterin harrastuksesta kuitenkaan iloisia

- Tavoitteeni on aina ollut parantaa tyttäreni elämänlaatua sekä tarjota hänelle mahdollisuuksia, joita en itse saanut kasvaessani aikuiseksi, New Yorkissa asuva Marcela kertoo haastattelussa.

Marcela Alonso

Koronapandemia räjäytti potin

Marcela liittyi sivustolle vuonna 2017 ansaitakseen hieman ylimääräistä sukanvarteen sekä tukeakseen tytärtään rahallisesti koko tämän opintojen ajan. Maailmanlaajuisen koronapandemian iskiessä OnlyFansista tuli povipommin tärkein tulonlähde. Niinpä Marcela päätti keskittyä rohkeiden kuvien julkaisuun tienatakseen tarpeeksi rahaa maksaakseen tyttärensä yli 50 000 euron opintolainan pois.

Lue myös: Tässäkö syy OnlyFans-tilien luomiseen? Uhkeiden ja rohkeiden tienestit julki – povipommien ansiot yllättävän pieniä

- Haluan, että hänellä on mahdollisuus opiskella vapaasti mitä hän haluaakaan. Tyttäreni ilmaisi kiinnostuksensa lakikouluun, joten minun oli tuettava sitä. Sitä paitsi, on aina hyvä olla asianajaja perheessä, Marcela vitsailee.

Marcela Alonso
Marcela Alonso

Marcelan mukaan Yhdysvalloissa on huomattavasti vaikeampaa ansaita rahaa latinalaisamerikkalaisena naisena, joten päättäväinen kurvikaunotar halusi varmistaa, ettei hänen tyttärensä jäisi valmistuessaan opintolainojensa takia velkavankeuteen.

- Latinalaisena naisena on väistämättä alimpien tuloluokkien joukossa, joten minulle on tärkeää kasvattaa korkeakoulutettu lapsi ja tarjota hänelle mahdollisuudet, joita en itse koskaan saanut. Opintolainat ovat täällä niin suuria, enkä halua hänelle sellaista velkataakkaa. Tyttäreni on hyvin itsenäinen, ja hän on aina rakastanut opiskelua.

Katso myös: Oho, Temptation Island -sinkkukaunotar Sonjasta, 18, rohkeita kuvia julki K18-sivustolla: poseeraa alasti maksua vastaan - katso!

Palvelee kaikkia nuorista fetissifaneihin

Marcelan OnlyFans-sivusto onkin osoittautunut uskomattoman kannattavaksi. Näyttävä äiti voi veloittaa 85 euroa (100 dollaria) videopuhelusta faniensa kanssa. Kuvasivuston tilaajat puolestaan maksavat hieman alle 4 euroa kuussa kuukausittaista tilausmaksua.

- Rakastan eniten videopuheluita, sillä nautin todella keskusteluista fanieni kanssa.

Marcela Alonso
Marcela Alonso

Povekas nainen viihdyttää fanejaan rohkealla yläosattomalla sisällöllä videopuheluiden lisäksi. Marcela kertoo, että monet hänen faneistaan ovat nuorempia miehiä, jotka haluavat olla vuorovaikutuksessa kokeneemman vanhemman naisen kanssa.

- Sisältöni on enimmäkseen yläosattomia kuvia. Palvelen helposti myös kaksikielistä yleisöä, sillä puhun sujuvasti myös espanjaa. Lisäksi minulla on suuri määrä fetissifaneja, jotka rakastavat kaikkea jaloista sukkahousuihin ja peniksensä koosta nöyryyttämiseen. Minulla on myös paljon nuorempia tilaajia, jotka pitävät vanhemmista naisista. Heidän mielestään olen kokeneempi, en pelaa pelejä ja olen suorapuheinen heidän kanssaan, Marcela täräyttää.

Katso myös: Näin ronskia materiaalia Marika Fingerroos julkaisee K18-sivustolla rinnat ja alapää paljaana - valtava ero sensuelleihin somekuviin verrattuna!

Aiempi ura stripparina

Povipommi sai tyttärensä ollessaan vain 16-vuotias. Kaksi vuotta tyttärensä syntymän jälkeen Marcela aloitti työt stripparina mutta lopetti kuusi vuotta sitten ”miedomman” työn vuoksi. Vaikka hän pystyi aiemmalla urallaan rahoittamaan tyttärensä opinnot katolisessa koulussa, Marcela tajusi, ettei hänen päivätyönsä palkka ollut riittävä tyttärensä tulevaisuudensuunnitelmia varten.

Kun Yhdysvaltoihin tuli koronapandemian myötä työsulku, se tarkoitti Marcelalle, että hän joutui olemaan poissa päivätyöstään seitsemän kuukautta. Niinpä povipommi päätti panostaa aikaansa internet-harrastukseensa, jotta voisi maksaa tyttärensä opintolainaa ja ylläpitää elintasoaan kalliissa New Yorkissa.

- Monet, etenkin nuoremmat ihmiset, ovat olleet yksinäisiä pandemian aikana eivätkä ole voineet tavata muita samalla tavalla kuin ennen. Niinpä minä pystyin videopuheluiden välityksellä olemaan heidän kanssaan vuorovaikutuksessa. 

Katso myös: Entinen poliisi tienannut yli 1,5 miljoonaa euroa alusvaatekuvilla – näin virkatyönsä lopettaneen Charlotte Rosen lompakko täyttyi räjähdysmäisesti: katso pornahtavat kuvat

Kyse ei ole helposta rahasta

Kurvikaunotar sanoo, että vaikka OnlyFans saattaa kuulostaa helpolta työltä ja tuntua seksikkäältä harrastukselta, on todellisuus silti kovaa työtä. Itsensä markkinointi ei ole aina helppoa saati ruusuilla tanssimista, mutta Marcelan mukaan se on sen arvoista, kun kyse on tyttärensä auttamisesta.

- Tyttäreni merkitsee minulle niin paljon, että tekisin mitä tahansa maailmassa hänen puolestaan. Hän on hieno tytär. Juuri nyt hän opiskelee täysipäiväisesti ja keskittyy tavoitteisiinsa. Minulle on tärkeää, että hän saavuttaa unelmansa.

Katso myös: Britannian seksikkäin bussikuski Jodie, 24, poseeraa tyrmäävänä alusvaatteisillaan: "Saan miehiltä aina saman reaktion"

OnlyFans-sivustolta löytyy myös kotimaisia tähtiä. Katso heistä video alta:

Lue myös: Uhkea OnlyFans-tähti Pasha Pozdniakova, 21, parkkeerasi jättirintansa Olavinlinnan eteen - sai osakseen kommenttivyöryn!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!