Katso kuvat!
Jennifer Lopez

Vau, mikä takamus! Jennifer Lopez vietti syntymäpäiväänsä pienissä narubikineissä: Uskoisitko tätä naista 52-vuotiaaksi?!

Paljasta Pintaa | 27.07.2021 23:01

Yhdysvaltalainen laulajana ja näyttelijänäkin tunnettu Jennifer Lopez, 52, juhli viime lauantaina (24.7.) syntymäpäiväänsä. Upeassa kunnossa oleva nainen ei verhoudu veden äärellä monen ikätoverinsa tavoin peittäviin uimapukuihin.

Kansainvälisten paparazzien ottamissa kuvissa näyttäytyy nimittäin todella timanttisessa bikinikunnossa oleva megatähti, joka vietti syntymäpäiväänsä luksusjahdilla Ranskan Rivieralla. 

Jennifer Lopez
Häikäisevän Jenniferin syntymäpäivää juhlittiin upeissa puitteissa.

Jennifer ei vaikuta vanhentuneen vuosien varrella ollenkaan. Sen verran ikinuorelta näyttää tiukkoihin narubikineihin pukeutunut nainen, joka ottaa kuvissa kaikessa rauhassa aurinkoa ja välillä keinuttelee ylväästi uskomatonta kroppaansa pitkin jahdin kantta.

Kaikesta voisi päätellä hänen kuntoilevan lähes päivittäin, mutta ainakin hänen valmentajansa kertoi HELLO!-lehdelle kesäkuussa naisen treenaavan ”vain” kolme-neljä kertaa viikossa. Pitää myös muistaa, että kyseessä on 13-vuotiaiden kaksosten äiti.

Jennifer Lopez
Jennifer pitää muodoistaan hyvää huolta.

Ei ole mikään salaisuus, että näyttävällä ja menestyneellä Jenniferillä on ollut vientiä miesmarkkinoilla. Monet amerikkalaisköriläät varmasti lukivatkin innoissaan huhtikuussa tähden ja ex-baseball-tähti Alex Rodriguezin, 46, erosta.

Kosijaehdokkaat saivat kuitenkin pettyä, kun jo toukokuussa jenkkimedia julkaisi hempeitä kuvia Jenniferistä ja näyttelijäkomistus Ben Affleckista, 48.

Lue myös: Alkoiko vanha suola janottaa? Viime kuussa kihlauksensa purkanut Jennifer Lopez bongattiin Ben Affleckin kanssa romanttiselta lomalta - katso tuoreet paparazzikuvat takavuosien Benniferistä!

Maailmalla kohistiin uutisen seurasta, koska kyseinen Bennifer-nimelläkin tunnettu parivaljakko oli yhdessä 2000-luvun alussa ollen tuon ajan yksi seurattuimmista Hollywoodin pariskunnista. 

Sosiaalisen median seuraajilleen Jennifer vahvisti uusiopariskunnan onnen syntymäpäivänään, kun hänen Instagram-julkaisussaan olleiden tulikuumien bikinikuvien perässä oli parin kiihkeä pusukuva. 

Lue myös: Synttäripusuja luksusjahdilla! Jennifer Lopez ja Ben Affleck virallistivat vihdoinkin suhteensa - katso romantiikkaa tihkuva kuva!

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Mitäköhän tässä kuvassa tapahtuu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!