Vain Seiskassa!

Uuh, poseeraa ilman rihman kiertämää! Suomen seksikkäin 2021 -finalisti ja temppareista tuttu Tuuli Lehtonen odottaa innolla alkavaa sinkkukesää: "Haluan hauskan ja pitkän miehen!"

Paljasta Pintaa | 01.04.2021 14:01

Suomen seksikkäin -kilpailu on edennyt finaalinelikon kesken käytävään äänestykseen asti. Yksi finaaliin yltäneistä on tamperelainen Tuuli Lehtonen, 20. Tuuli on monelle tuttu myös Temptation Island Suomen kuudennelta tuotantokaudelta, jossa näyttävä Tuuli toimi yhtenä sinkkuviettelijättärenä.

Lue myös: Huh, tässä ovat Suomen Seksikkäin -finalistit: mukana Stefan Thermaniin yhdistetty tosi-tv-tähti!

Tuuli Lehtonen
Kuva: Erik Siekkinen.

Tasainen taisto

Tuulin jännitys kisan ollessa ratkeamaisillaan on käsin kosketeltavaa.

- Aika jännittyneet. Tilanne on tosi tiukkaa, ja välillä olen ykkönen ja välillä kakkonen, eli tiukkaa taistoa on. Tasaista kisa on koko ajan ollut, eli ei ole ollut suuria harppauksia. Voittoon vaaditaan itsensä markkinoimista ja paneutumista kisaan, että tavoittaa ihmiset sillä äänestyslinkillä.

Tuuli Lehtonen
Kuva: Erik Siekkinen.

Persoonana Tuuli tunnustautuu hassuttelijaksi. Rohkeita otoksia Instagram-tilillään julkaisevan povipommin mukaan huumorilla pääsee tässä maailmassa pitkälle.

- Olen tosi energinen persoona, ja todella sosiaalinen ihminen. Tykkään olla ihmisten seurassa, ja viihdyn erilaisten ihmisten kanssa. Olen sellainen hassuttelija, jonka tarvitsee aina olla joukossa. Se vie paljon pidemmälle, ettei ota kaikkea niin tosissaan.

Lue myös: TIS-viettelijätär Tuuli poseeraa stringipeppu paljaana lumisissa maisemissa - näitä pakaroita et halua missata: katso!

Pääsiäinen kuin vappu

Pääsiäissuunnitelmat poikkeavat näyttävällä naisella reippaasti aiemmista vuosista, sillä tänä vuonna päänvaivaa aiheuttavat koronarajoitukset ja mitä niiden sallimissa puitteissa on mahdollista tehdä.

- Olen koettanut miettiä, mitä rajoitusten sallimilla ohjeistuksilla pystyy tekemään. Varmaan näen perhettä, tai kavereita pienellä porukalla. Toivottavasti olisi hyvät säät, niin pystyisi olemaan ulkona. Vähän erilainen meno kuin pari vuotta sitten. Yleensä olemme menneet baariin, pääsiäinen on ollut kuin vappu, joita on molempia kiva juhlistaa. Toivottavasti jotain muutosta olisi tulossa tähän tilanteeseen, päästäisiin kaikki ottamaan vähän rennommin.

Tuuli Lehtonen
Kuva: Arto Tapio.

Kosmetologiksi opiskeleva Tuuli kertoo, että on vallitsevan tilanteen vuoksi ollut jo pitkään etäopintojen parissa. Tämä on avannut mahdollisuuden ottaa kuvaustöitä vastaan aiempaa enemmän.

- Ehdin olemaan kahvilassakin töissä kaksi viikkoa, kunnes minut lomautettiin koronan takia, Tuuli summaa.

Katso myös: Tämä kuva saa sukat pyörimään jaloissa! Tulikuuma TIS-Tuuli pornahtavana "kotirouvana" - katso!

Sinkkukesä käyntiin

Sinkkuna viihtyvä Tuuli kertoo, että odottaa tulevaa sinkkukesää innolla. 

- Olen oikeastaan niin sinkku kuin vain voi olla, Tuuli nauraa.

Tuuli Lehtonen
Kuva: Erik Siekkinen

- Kyllä minulla on kevättä rinnassa, että sitä ainakin löytyy. Odotan kesää kovasti, kun sinkkuelämä on nyt alkanut.

Millainen mies sitten sytyttää vaalean kaunottaren? Tuuli tietää tarkalleen, mitä haluaa.

- Aika sellainen tumma ja tulinen, itsevarma, herrasmies ja hauska – hauska täytyy olla, ehdottomasti. Ilman sitä ei pärjää. Ja pitkä, se on tullut selväksi.

Katso myös: Vau, Stefan Thermaniin yhdistetty Laura Rinne rinnat paljaana! Suomen Seksikkäin 2021 -finalisti kertoo nyt Seiskalle, millaista miestä etsii: "Sitä itsekeskeisempi ihminen, mitä..."

- Ulkoisesti Johnny Depp on hyvin, hyvin komea, Tuuli antaa esimerkiksi.

Jos suunnitelmissa on viedä jalat alta tältä sinkkuviettelijättäreltä, täytyy treffikumppanissa olla hieman huimapäistä henkeä.

- Unelmatreffeille pitäisi keksiä jotain extremeä, ei mitään tavallista. Yllätyksellistä, tykkään yllätyksistä ja vauhdista. Mielellään paljon kaikkea toimintaa, koska olen aika rämäpää. 

Katso myös: Äänestä suosikkiasi! Suomen seksikkäin -finalisti kisaa myös Suomen parhaasta pepusta: kuumat kurvit vihdoin videolla!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Erik Siekkinen, Arto Tapio, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!