fbq
Paljasta Pintaa
24.04.2021 23:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press
Bleona
Uu-lalaa, mitä ilottelua! Nähdäänkö tänäkin vuonna näin estoitta paljaita rintoja Oscar-gaalassa? Pikkuhousutkin kadoksissa
Paljasta Pintaa
24.04.2021 23:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press

Elokuva-alan suurin juhla alkaa Suomen aikaa aamuyöllä maanantaina (26.4.), kun himoitut Oscar-pystit jaetaan taas uusiin osoitteisiin. Perinteisesti megajulkkisten täyttämä punainen matto on myös huikea mahdollisuus television katsojalle arvioida kuuluisuuksien asuvalintoja.

Tässä muutamia hätkähdyttävimpiä asuja viime vuosilta.

Lue myös: Eriparirinnat, ei ollenkaan alaosaa, järkyttävän iso kaula-aukko... Tässä ovat Oscar-gaalan oudoimmat asut - kuvagalleria!

Bleonalta näkyi rinnat

Viime vuonna laulaja Bleona Qereti loksautti leuat Elton Johnin Oscar-juhlissa. Bleona saapui juhliin puvussa, joka ei turhia peitellyt. Iltapuvun kangas oli nimittäin läpikuultava, ja Bleonan rinnat näkyivät sen läpi estoitta.

Bleona Qereti

Vuonna 2018 albanialainen Bleona oli samoilla linjoilla pukeutumisensa suhteen. Myös tuolloin Vanity Fair -lehden Oscar-bileisiin osallistunut kaunotar oli valinnut ylleen kimaltelevan ja läpinäkyvän paljettimekon, jonka alla hänellä oli ainoastaan alushousut.

bLEONA

Missä pikkuhousut?

Vuonna 2019 huippumalliksi tiensä raivannut tosi-tv-kaunotar Kendall Jenner poseerasi Vainity Fair -lehden Oscar-bileissä Rami Kadin paljastavassa iltapuvussa. Sekä pakarat että osan selkää paljastavan iltapuvun kanssa ei nimittäin alushousuja käytetä...

Kendall Jenner
Kendall

Vilautti huomaamattaan!

Vuonna 2018 Malli Ebonee Davis vilautti huomaamattaan nänniään Elton Johnin AIDS-järjestön Oscar-juhlissa. Ebonee saapui juhlaan upeassa köysikuvioisessa pitsipuvussa. Iltapuvun antava yläosa teki kuitenkin tepposet, ja Ebonee vilautti vahingossa nänniään kuvaajille.

Ebonee Davis

Tilanne ei kuitenkaan saanut mallin hymyä hyytymään. Hän korjasi pukunsa yläosaa ja jatkoi juhlintaa hyvillä mielin.

Ebonee Davis

Rohkea kaula-aukko

Glee-sarjasta tuttu laulaja-näyttelijä Lea Michele loksautti leuat Elton Johnin AIDS-järjestön vuotuisessa Oscar-juhlassa. Lea saapui tilaisuuteen iltapuvussa, jonka laahus oli koristeltu kullanvärisillä paljeteilla. Katse kuitenkin kiinnittyi laulaja-näyttelijän kaula-aukkoon, joka oli erittäin rohkea. Pienikin väärä liike ja Lea olisi saattanut vilauttaa rintojaan kuvaajille ja juhlavieraille.

Lea Michele

Lue myös: Eriparirinnat, ei ollenkaan alaosaa, järkyttävän iso kaula-aukko... Tässä ovat Oscar-gaalan oudoimmat asut - kuvagalleria!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »