fbq
Paljasta Pintaa
01.03.2021 20:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Sini Ariell
Tatuointitaiteilija Sini Ariell superseksikkäänä: uhkea povi varastaa kaiken huomion - kuva!
Paljasta Pintaa
01.03.2021 20:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Nykyisin Australiassa asuva suomalainen tatuointitaiteilija Sini Ariell, 39, on käynyt otattamassa itsestään hekumallisia kuvia. Ammattilaisvalokuvaaja Petri Mast on julkaissut eroottiseen kuvaukseen keskittyvällä Instagram-tilillään kuvan Sinistä, joka poseeraa kameran edessä tottuneesti. Ylleen Sini on valinnut pin-up-henkisesti polvisukat, ruutupaidan ja alusvaatteet. 

Rohkea etunoja korostaa Sinin uhkeaa povea mainiosti. Ruutupaidan hihattomuus taas tuo esiin kaunottaren upeat tatuoinnit.

Lue myös: Alakuloinen malli luonnonkauniina! Sini Ariell sai kannustusta somessa: ”Ihana ja aito” 

Tunnettu julkkiskuvaaja

Petrin sivuilta on aiemminkin voinut bongata muitakin julkkisnaisia. Hänen kameransa edessä ovat poseeranneet muun muassa DJ Suvi Pitkänen, voimanostaja Laura Liukkonen, Diili-kisailija Sointu Borg ja DJ Amanda Harkimo. Myös Sini on piipahtanut aikaisemmin Petrin kuvattavana yhdessä miehensä Stuartin kanssa.

Petri on aiemmin kertonut, että nykyisin yhä useammat ihmiset haluavat itsestään otettavan vähäpukeisia kuvia, joita voi julkaista esimerkiksi omalla OnlyFans-sivustolla, somekanavissa tai joita voi sitten vanhempana tiirailla itse tai kenties ilahduttaa puolisoa.

Lue myös: Nyt ei paljon lämmitä! Suvi Pitkänen hätkähdyttää yläosattomana läpinäkyvässä verkkoasussa - kuva!

Haaveilee raskaudesta

Tatuointistudio HelsInk -tosi-tv-ohjelmasta pinnalle ponnahtanut Sini on asunut maapallon toisella puolella nyt jo usean vuoden ajan. Vuonna 2017 syntyneelle Penny-tyttärelleen Sini toivoo puolisonsa kanssa pikkusisarusta. Sini kertoi joulun alla alkaneensa käydä hedelmöityshoidoissa toisen lapsen toivossa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sini Ariell (@siniariell)

– Käyn muun muassa kiinalaisissa rohdos- ja akupunktiohoidossa. Raskaaksi tuleminen olisi ihaninta, mitä voisin joululahjaksi saada, Sini kertoi tuolloin.

– Panostamme nyt Stuartin kanssa raskauteen todella paljon. Olemme lahjoneet Pennyn nukkumaan omassa sängyssään, joten vauvanteon yrittämisen puutteesta meitä ei ainakaan voi syyttää, Sini paljasti.

Lue myös: Mallin töitä riittää koronasta huolimatta! Sini Ariellin bikinikuvat Australian helteestä – katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »