Katso kuvat!
johanna kuvaja

Tällaista oli tehdä hyvin eroottista musiikkivideota! Johanna Kuvajaa kannustettiin kameran takaa: ”Ota se! Syö se!” 

Paljasta Pintaa | 19.05.2021 22:01

Laulaja Johanna Kuvaja julkaisi viime viikolla mahdollisesti kotimaamme musiikkihistorian eroottisimman musiikkivideon. 

Videolla hän näyttelee Wanna Make Love to You -biisinsä mukaista on hyvin romanttisen kaunista ja hieman villiäkin rakkautta mallihurmuri Dani Riveron kanssa. Mister Mundo ja Mister Europa tittelit voittanut mallin kanssa rooliin heittäytyminen oli Johannasta hyvin luontevaa. 

- Ehdottomasti, että en pistänyt vastaan kyllä ollenkaan, laulaja naurahtaa.  

Kuvauspäivä oli kuitenkin laulajan mukaan sen verran uuvuttava, koska kaikki kohtaukset piti saada kuvattua yhden päivän aikana. Siksi he olivat molemmat hyvin väsyneitä sänkykohtauksen kuvaamisen aikana. 

Lue myös: Johanna Kuvaja on todellakin Suomen Sabrina – Laulaja pysyy iloisena vihapuheiden keskellä: Onko tässä Suomen musiikkihistorian eroottisin video?  

Onneksi laulajalla oli kameran taustalla kannustamassa valokuvaaja ja meikkitaiteilija Laura Pakarinen, joka huusi hänelle kameran takaa muutaman hyvän neuvon. 

- Johanna katso, minkä näköinen mies sinulla on edessä. Ota se! Syö se! Kiitä minua myöhemmin, hän kannusti. Minä ajattelin, että hitto no syödään se nyt sitten, Johanna kertoo huvittuneena.

johanna kuvaja christian conhca 2

Rohkeaa

Laulaja paljasti, ettei olisi uskaltanut tehdä näin rohkeaa musiikkivideota muutamia vuosia sitten. Hän on kuitenkin sitä mieltä, että kaikki asiat tapahtuvat elämässä oikeaan aikaan. 

- Uskon kohtaloon, että kaikki tapahtuu jonkun tietyn jutun takia

Portugalin Playboy -miestenlehden sivuilla poseeraaminen ja OnlyFans-tilin luominen koronan takia auttoivatkin Johannaa heittäytymään kuvauksiin täysillä. 

- Minusta tuntui aika luontevalta tehdä tuota, ettei ollut mitään ongelmaa olla kameran edessä enää tuossa vaiheessa. 

Lue myös: Seksiä tirisevät kuvat julki! Playboy-kaunotar Johanna Kuvaja nautti lämmöstä ja miesmallista Espanjassa! 

Musiikkivideon teossa hänellä oli kuitenkin hienovarainen takaa-ajatus, sillä biisi on hänelle hyvin henkilökohtainen. 

- Tämä on tavallaan minun tämmöinen manifestini, että saisin itselleni tällaisen parisuhteen, mikä on tuossa videossa. Se on mulla tämä taka-ajatus tässä, Johanna naurahtaa. 

Sinkkuna oleminen auttoi myös eräässä asiassa, mikä laulajaa oli jännittänyt ennen kuvauksia. Hän oli ollut hieman huolissaan, miten vastanäyttelijän kanssa kohtaukset onnistuisivat sujuvasti. Onneksi etukäteen komistuksen kanssa jutustelu, ja suutelun harjoitteleminen veivät pois viimeisetkin jännityksen tunteet.  

Harjoittelu kantoi selvästi hedelmää, sillä Johanna on saanut kehuja näyttelijäntaidoistaan. 

johanna kuvaja christian conhca

Espanja kutsuu

Rohkea video kuvattiin aurinkoisessa Espanjassa, minne Johanna on muutamassa vuoden aikana. Asuntoa hän ei ole vielä maasta löytänyt, vaikka on kovasti etsinyt. 

Ongelmana on ollut virallisen työtodistuksen puuttuminen, koska hänen työnkuvansa on hieman normaalista poikkeava. 

- Vaikka pystyn maksaa vuoden vuokrat kerralla, niin ei näköjää siltikään riitä. 

Lue myös: Näitä kuvia et ole ennen nähnyt! Näin uhkea laulajakaunotar Johanna Kuvaja poseerasi luomurinnat paljaina Playboylle: ”Ovathan kaikki rannallakin tissit paljaina”

Tällä hetkellä laulaja pohtii vaihtoehtoja asunnon ostamisen ja hotellimajoituksen välillä. Muutto on kuitenkin jo varmaa. 

- Minun tytöt on päässeet kouluun sinne, ja olen maksanut koulumaksut, että kyllä me nyt mennään sinne, Johanna sanoo varmana.  

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Petteri Kaakinen, Christian Conhca,
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!