Katso kuva!

Tällaisia diskopalloja ei jokaisella dj:llä ole! Jessica Edström loistaa pikku bikineissä – katso kuva!

Paljasta Pintaa | 18.04.2021 22:01

Entinen Seiskan Tähtityttö Jessica Edström, 29, tekee työtä tiskijukkana, mutta hänet tunnetaan ehkä paremmin paljastelevista Instagram-kuvistaan.  

Bikineissä viihtyvä povipommi julkaisikin sovelluksessa jälleen kerran upean otoksen, jossa hän on pukeutunut pikku pikku bikineihin. Hänen violettina kiiltävä uima-asu loistaa auringonvalossa kuin yöklubien diskopallot. 

- Toin omat diskopalloni rannalle, Jessica kuvailee englanniksi. 

Lue myös:  Povipommin paluu! Jessica Edstörm vei sanat suusta uima-asullaan – katso kuuma bikinikuva 

Jessican kuva on otetu hiekkarannalla Meksikossa, jos hänen julkaisuunsa lisätyt sijaintitiedot pitävät paikkaansa. Kyseisestä Väli-Amerikan valtiosta hän on julkaissut viime talven aikana viettelevän kauniita otoksia, joissa hän poseeraa hyvin niukoissa uima-asuissa. 

Sovelluksen perusteella povipommi viihtyi tuolloin Playa Del Carmenin ja Tulumin alueilla. 

Lue myös: Povipommi lumoaa katseellaan! Jessica Edström tahtoo rantaseuraa – katso kesäisen kuuma bikinikuva! 

Jessican tuorein päivitys herätti hurmiollisia ylistyskommentteja hänen lukuisilta seuraajiltaan, jotka hehkuttivat hänen ulkomuotoaan. 

- Olet kaunis! Rakastan noita bikineitä. 

- Upea vartalo.

Kameran edessä

Jessica on esitellyt upeaa ulkomuotoaan kameran edessä jo vuodesta 2012 asti. Tuolloin hän oli Seiskan tähtityttönä ja näyttäytyi punaisissa bikineissä poseeraten. Kaunotar muisteli myös uransa alkuaikoja YouTube-videollaan. 

Lue lisää: Jösses! Instagramissa paljasteleva Jessica Edström ei ollut mahtua toppiinsa: Jättirinnat pursuuvat esille - katso!

- Aloitin lähettämällä hakemuksia lehtiin. Suomessa ei ole hirveästi vaihtoehtoja, mutta lähestyin muun muassa Seiskaa. Olin heidän Tähtityttönsä. Se oli hieno kokemus, Jessica muisteli. 

Jessica
Jessica Edström vuonna 2012 Seiskan tähtityttönä.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!