Katso kuva!

Povipommin rintavarustus räjähdysvaarassa! Marika Fingerroosin bikinit meinaavat ratketa liitoksistaan: ”Woooow!”

Paljasta Pintaa | 11.05.2021 22:01

Kohukaunotar termin lanseeranneen Marika Fingerroosin muhkeat muodot ovat tulleet tutuksi Seiskan sivujen lisäksi sosiaalisesta mediasta. Uuden Instagram-tilin avanneen povipommin räjähdysaltis rintavarustus on tiukassa puristuksessa. 

Mustissa bikineissä poseeraava Marika vaikuttaa lähes valmiilta kesää varten, sillä hänellä on hommattuna eräs tärkeä asia lämpenevään säähän. Hän on hankkinut uima-altaan perhettään varten, ettei kuumassa säässä tulisi liian kuuma. Povipommi ei siitä huolimatta, ole vielä uskaltanut uimavarustuksessaan ulos asti. 

- Pian jos pääsisi ulkoiluttamaan biksuja, Marika toivoo. 

Lue myös: Marika Fingerroosin alusvaatekuva ihastuttaa - tämä otos herättää monella tapaa: ”Aikainen lintu madon nappaa!”  

Marikan kuva nostatti lämpöasteita hänen seuraajiensa joukoissa, sillä monet heistä innostuivat povipommin vähäpukeisesta julkaisusta. 

- Woooow!

- Hyvä kuva.

- Olet tosi kuuma nainen.

- Olet kaunis oikeasti joka kuvassa. 

- Kyllä olet Ihanan kaunis nainen.

Tili katosi

Marika joutui tekemään uuden tilin sovellukseen viime viikolla, kun hänen aikaisempi tilinsä suljettiin. Ennen povipommilla oli Instagramissa yli 6000 seuraajaa, joista jäljelle on jäänyt vain hieman yli 700. 

Lue myös: Kovaäänistä ihmettelyä! Kohukaunotar Marika Fingerroos yllättyi Alkon kassalla! 

Aiemman tillin sulkemisen hän vihjaili johtuvan asiattomista ilmiannoista, joita hän ihmetteli avoimessa päivityksessä. 

- Se on jännä juttu, että joillekin muun muassa tällainen kuva on liikaa. Miksi ihmeessä pitää sitten seurata, jos ei kestä minun naamaani? Hän kysyi. 

Marika ei aio lannistua kiusaamisesta huolimatta, eikä muuta omaa tyyliään mihinkään. 

Lue myös: Oho! Povipommi Marika Fingerroos, 41, hyppäsi yllättäen aikuisviihteeseen - poseeraa rohkeasti K18-sivustolla!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!