Katso kuva!
JEssica edström. Kuva: Ari Lahti

Povipommin paluu! Jessica Edstörm vei sanat suusta uima-asullaan – katso kuuma bikinikuva

Paljasta Pintaa | 20.02.2021 22:01

Instagramissa paljon paljasteleva Jessica Edström palasi itselleen rakkaaseen tyyliin sosiaalisessa mediassa. Povipommi oli pitänyt pientä taukoa uskomattoman kroppansa lähes alastomasta esittelystä muutaman Instagram-päivityksen verran. 

Hänen taukonsa kuitenkin päättyi, kun Jessica julkaisi Instagram-tilillään upean bikinikuvan.

- Minut on tehty elämään bikineissä, joten palasin sen pariin, hän kertoo englanniksi päivityksen kuvatekstissä. 

Lue myös: Jösses! Jessica Edström superpornona farmityttönä – toinen rinta ulkona haalarista! 

Seiskan tähtityttönäkin olleen Instagram-malli ei ole väärässä, sillä hänellä on hyvin selvästi erittäin sopiva vartalo kaksiosaiseen uimapukuun. Jessican bikinit ovat myös sen verran pienet, etteivät ne juurikaan jätä mitään katsojan mielikuvituksen varaan. 

Jessican kuva on otettu ilmeisesti Meksikossa, koska hän lisäsi sen julkaisunsa paikkatunnisteisiin. Taustalla näkyvät hiekkarannan ja terassin maisemat ovat hyvin maalle ominaisia piirteitä. 

Kuvan on ottanut valokuvaaja Mike Prado.  

Vastaanotto

Povipommin bikinikuvia otettiin hyvin vastaan, sillä monet hänen faninsa hehkuttivat Jessicaa julkaisun kommenttikentässä. He kehuivat hänen ulkonäköään, ja iloitsivat mallin paluusta rohkeiden otosten julkaisemiseen. 

Lue myös: Tyrmäävän upea povipommi! K18-sivuston rohkeilla videoilla ällistyttävä Jessica Edström poseeraa läpinäkyvissä alusvaatteissa – katso kuva! 

- Wow! Niin värikästä. Näytät todella kauniilta noissa. 

- Tervetuloa takaisin

- Tyrmäävä!

- En olisi voinut asiaa paremmin sanoa. Tämä on kunnon taivas silmilleni. 

- Teit juuri päivästäni paljon paremman. 

Ennen bikinikuban julkaisemista Jessica oli julkaissut muutamia viehättäviä kuvia, missä hänellä oli yllättäen enemmän vaatteita päällä. 

Lue myös: Oho, seksipommi Jessica Edström tekee nyt K18-materiaalia: julkaisi heti OnlyFansissa poikkeuksellisen rohkean videon - "En ole koskaan ennen tehnyt mitään tällaista!"

Lue myös: Näinkö voi hurmata Jessica Edströmin? Povipommi paljastaa salaisuuden sydämeensä: ”Seksikkäin piirre toisessa ihmisessä” 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!