Katso kuvat!

Pakarat kuin pikajuoksijalla! Muodokas suomalaismissi julkaisi täysin käsittelemättömän ja mahtavan muhkean peppukuvan – ”Tämä on vasta esimakua”

Paljasta Pintaa | 09.06.2021 18:31

Takavuosien Miss Helsinki ja makeaan elämään mieltynyt mallikaunotar Kelly Kalonji jysäytti julki tänään keskiviikkona (9.6.) poikkeuksellisen rehellisen kuvan. Instagramissa julkaistussa otoksessa Kelly keimailee selkä kaarella muhkeat pakarat pääosassa.

– Ja ne ovat sitten ihan luomua! Tehdään se tässä heti selväksi, iloinen Kelly nauraa.

Lue myös: Salasuhde roihuaa! Kelly Kalonji bongattiin varatun suomalaispohatan kanssa veneilemästä

– Halusin julkaista kuvan, jota ei ole käsitelty ollenkaan. Jos sitä kuvaa katsoo tarkkaan, niin voi huomata raskausarvet, hiljattain Nelosen Big Brother VIP -ohjelmassakin nähty kaunotar kertoo Seiskalle.

– Raskausarvet ja kuhmurat ovat ihan luonnollisia juttuja naisen vartalossa eikä niitä tarvitse hävetä tai peitellä. Päinvastoin! Siksi oli kiva julkaista tuollainen kuva – ja olen saanut siitä tosi hyvää palautettakin, Kelly kihertää.

Lue myös: Big Brotherista häädetty Kelly Kalonji oli oksentaa asukkaan jättämästä vessayllätyksestä: ”Siinä oli niin paljon sitä likaa!”

BB-miehet shokissa?

Kyseinen kuva onkin herättänyt hämmästelyjä ja ihastelua osakseen. Ilmeisen kovassa kondiksessa olevaa kaunotarta hehkutetaan liekkiemojilla toisensa jälkeen.

Lue myös: Vautsi, mitkä sääret! Kelly Kalonji nauttii ökylomastaan täysin rinnoin - nappasiko missin uusi miljonäärirakas tämän upean otoksen?

Kelly myös kirjoitti Instagram-julkaisunsa yhteyteen englanniksi Countdown begins… Lähtölaskennan alkamisella hän viittaa huomiseen syntymäpäiväänsä.

– On aikamoista, että täytän jo 34! Ei tosin yhtään tunnu siltä. BB-talon miehetkin menivät tyyliin shokkiin, kun kerroin heille täyttäväni seuraavaksi 34 vuotta. Eivät meinanneet millään uskoa sitä, Kelly nauraa.

Lue myös: Missikaunotar Kelly Kalonji toteutti unelmansa - perusti uuden missikilpailun Suomessa asuville afrikkalaistaustaisille naisille!

Minkälaisia suunnitelmia synttäreiksi on luvassa?

– Jaa-a, hyvä kysymys. En ole oikein ehtinyt suunnitella vielä mitään. Toivon vain herääväni iloisena ja että päivästä tulisi kiva. Niin, ja kyllähän niitä Insta-kuvia on tulossa lisää! Tämä tänään julkaistu kuva oli vasta esimakua, muodokas missi lupaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!