Vain Seiskassa!

"Osallistuin kisaan aluksi läpällä" Suomen seksikkäimmäksi valittu Lucy Kautto yllättyi voitostaan - paljastaa nyt mihin tosi-tv-ohjelmaan olisi valmis osallistumaan!

Paljasta Pintaa | 03.05.2021 22:01

Suomen Seksikkäin on Suomen suurin kauneuskilpailu, sekä kilpailun kotisivujen vierailumäärissä ja annetuissa yleisöäänissä mitattuna. Kaksi finalistia, 23‐vuotias Tuuli Lehtonen Tampereelta ja 20‐vuotias Lucy Kautto Vantaalta puettiin Wonder Woman ‐supersankarihahmoiksi kilpailun viimeisellä kierroksella. Näistä kuvista kansa sai vielä kerran äänestää, kummasta tulee tällä kertaa Suomen Seksikkäin.

Lue myös: Uuh, poseeraa ilman rihman kiertämää! Suomen seksikkäin 2021 -finalisti ja temppareista tuttu Tuuli Lehtonen odottaa innolla alkavaa sinkkukesää: "Haluan hauskan ja pitkän miehen!"

Voitto meni Vantaalle

Äänioikeuttaan käytti 22 011 suomalaista, ja voiton vei Lucy 52%:in äänisaaliilla. Kilpailun kotisivuilla kävi kilpailun aikana yli 250 000 suomalaista.

Olen cheerleader ja tankotanssija Helsingistä. Juureni tulevat Keniasta, eli olen tulinen ja eksoottinen. Vapaa‐aikani menee kirjojen parissa ja treenatessa itseäni fyysisesti ja henkisesti hyvään kuntoon, kuvailee tuore Suomen Seksikkäin 2021 voittaja itseään tiedotteessa.

Lucy Kautto
Lucy seksikkäänä Wonder Womanina.

Lue myös: Huh, tässä ovat Suomen Seksikkäin -finalistit: mukana Stefan Thermaniin yhdistetty tosi-tv-tähti!

Voitto yllätti

Seiska tavoitti tuoreeltaan Suomen seksikkäimmäksi valitun Lucyn. Pitkän kilpailurupeaman jälkeen voittajaksi valittu kaunotar kertoo olevansa edelleen yllättynyt voitostaan.

– En uskonut, että voitan koska osallistuin kisaan aluksi läpällä. Sanoin vain, että voitan, ja sitten voitinkin, Lucy nauraa.

Kuuma kaunotar uskoo, että hänen valttikorttinsa kisassa olivat ahkerat äänestäjät ja eksoottinen ulkonäkö.

– Ahkerat äänestäjät totta kai siivittivät voiton. Erilainen ulkonäkö myös. En tiedä, mutta voisiko olla sekin, etten ole täysin suomalainen ja antirasismi on aiheena ollut paljon pinnalla. Tietenkin eniten vaikuttaa se, jos valtaosan mielestä olen ollut seksikkäin kisaaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Kautto (@lucykautto)

Luomukaunotar

Suomen seksikkäin vuosimallia 2021 kertoo Seiskalle, että usein hänen kuvitellaan parannelleen muotojaan kirurgin veitsen alla. Todellisuudessa kaunottaren muodot ovat täysin luonnonmukaiset. 

– Usein luullaan että minulle on tehty kauneusleikkauksia, mutta olen kokonaan luomu. Hyvät muotoni ovat tulleet täysin Afrikan puolelta, eli en ole tarvinnut kauneusleikkauksia siihen, kenialaiset juuret omaava Lucy kertoo. 

Tulevaisuus voiton jälkeen on kaunottarella vielä auki.

– Odotan yhteistyöpyyntöjä ja mallikeikkoja, sillä haluan mennä kuvattavaksi ja katsoa mitä se tuo tullessaan. Olen avoimin mielin odottamassa tulevaa ja mitä tästä seuraa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Kautto (@lucykautto)

Poikaystävä uskoi voittoon

Suomen suosituimman kauneuskilpailun kisaajia on totuttu näkemään tosi-tv-ohjelmissa. Tälläkin kaudella Suomen seksikkäin -kisassa kilpailivat muun muassa Ex on the Beach -ohjelmasta tuttu Johanna Tiri ja finaalikaksikkoon yltänyt Temptation Island -ohjelmassa sinkkuviettelijänä hurmannut Tuuli. Sitä, tullaanko voittajaksi kruunattua Lucyä näkemään tosi-tv-ohjelmissa, ei kaunotar osaa vielä sanoa.

– Ehkä kyllä, ehkä ei. Jos saisin kumppanin mukaan niin temppareihin voisin mennä. Selviytyjät kiinnostaa myös ja kaikki samantyyliset ohjelmat.

Lue myös: Wau, EOTB-Johanna poseeraa povi esillä seksikkäässä alusvaatekuvassa - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Kautto (@lucykautto)

Lucy kertoi Seiskalle kesken kisan temmellyksen, että on seurustellut jo muutaman vuoden. Poikaystävälle hurmaavan Lucyn voitto ei tullut yhtä yllättäen kuin Lucylle itselleen.

– Hän sanoi, että mä tiesin että sä voitat. Poikaystäväni oli alusta asti varma voitostani ja on kannustanut kisassa esimerkiksi jakamalla äänestyslinkkiä.

Lue myös: Onko tämä povipommi Suomen seksikkäin 2021? Estottomasti bleiseriä raottava Lucy Kautto: "Lähden melkein mihin tahansa mukaan!"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Suomen Seksikkäin, Instagram, Lucy Kautto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!