Katso kuvat!

Ooh! Bella Thorne tyrmäävänä blondina alusvaatekuvissa - viettelevät otokset herättivät välittömästi kommenttivyöryn!

Paljasta Pintaa | 23.04.2021 14:00

Räväkkä näyttelijä ja laulaja Bella Thorne, 23, on karistanut Disney-uransa tomut harteiltaan kuin laulaja Miley Cyrus konsanaan. Viehättävistä ja rohkeista Instagram-julkaisuistaan tunnettu tähti jakoi jälleen hyvin paljastelevan päivityksen. 

Bella julkaisi neljä vokottelevaa kuvaa, joissa hän on puoliksi riisunut päällimmäiset vaateensa. Otoksissa hänen alusvaateensa näkyvät selvästi. Hänen tavaramerkikseen jo muodostunut tulipunainen tukkansa tosin on piilossa Marilyn Monroe -maisella peruukilla. 

-  Koska rakastatte blondi Bellaa niin paljon, niin tässä häntä on hieman lisää, Bella kertoo. 

Lue myös: Kuka kesytti villiintyneen Disney-tähden? Aikuisviihteeseen vaihtanut Bella Thorne kihlautui yltiöromanttisin menoin 

Näyttelijän vaaleatukkaisuus herätti keskustelua hänen päivityksensä kommenttikentässä, kun hänen seuraajansa jakoivat mielipiteitään Bellan hiusvärityyleistä.

- Paras! 

- Pidän punatukkaisesta Bellasta enemmän. 

- Olet täydellinen. 

- Rakastan tätä.

Hiusvärikeskustelu saikin näyttelijän pohtimaan tukan värjäystä ja kysyikin siihen apua julkaisunsa kommenteissa. Uuden värin ehdotuksiin lukeutui monien värien kirjoa tumman violetista oranssiin, vaikka punainen oli selkeästi enemmistön mieleen.

Katso koko kuvasarja klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Rohkea video

Bella julkaisi helmikuun loppupuolella huomiota herättävän Shake it -musiikkivideonsa, jonka rohkeaa sisältöä pidettiin Yhdysvalloissa liian seksuaalisena. Videolla laulaja pelehtii pedissä aikuisviihdetähti Abella Dangerin kanssa alusvaatteissa ja morsiushunnuissa.

Lue myös: Hyvät hyssykät! Bella Thorne pelehtii aikuisviihdetähden kanssa: "Vaimomateriaalia" – katso kuvat ja videot! 

Koko kolmeminuuttisen pätkän aikana he leikkivät, tanssivat ja koskettelevat toisiaan hyvin kiihkeästi, minkä takia sitä on verrattu aikuisviihteeseen.

Aikuisviihteeseen

Bella ei itsekään ole täysin välttänyt aikuisviihde-elokuvia, koska hän on ohjannut yhden sellaisen. Hän sai myös Her & Him -leffastaan Vision-kunnianosoituksen, joka on alalla arvostettu palkinto. 

Lue lisää: Bella Thorne sai aikuisviihde-elokuvastaan Vision-palkinnon! 

Leffaa kuvailtiin Romeo ja Julia -tarinaksi kahdesta rakastavaisesta, jotka painivat dominoivan ja alistuvan roolin välillä. Se sai ensiesityksensä syyskuussa 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Lue myös: Disney-tähden viettelevät bikinikuvat! Aikuisviihteeseen siirtyneen Bella Thornen uima-asu paljasti melkein liikaa - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!