Megan Fox

Onko tässä vuoden härskein gaala-asu? Megan Fox edusti pikkuhousuissa kaikki esillä

Paljasta Pintaa | 13.09.2021 22:31

Näyttelijä Megan Fox, 35, edusti muusikkokumppaninsa Machine Gun Kellyn, 31, rinnalla varsin paljastavassa juhla-asussa MTV Video Music Awardseissa New Yorkissa.

Megan oli verhoutunut läpinäkyvään harsomekkoon, jonka alla kaunottarella oli pakarat paljastavat pikkuhousut sekä rinnat vain puoliksi peittävä kangaspala. Asu ei jättänyt paljoa mielikuvituksen varaan, mutta sehän ei valokuvaajia eikä paikalla olijoita haitannut. Megan oli tyrmäävä näky punaisella matolla!

Lue myös: Maailman seksikkäin nainen ja daisarijösses! Megan Foxin rinnat paljastuivat tyrmäävän nakuiluasun alta - katso kuvat!

Maailman seksikkäimmäksi naiseksikin valittu Megan ei ole ikinä poseerannut alasti miestenlehdissä tai näytellyt alastonkohtauksia elokuvissa, joten tämä asuvalinta on harvinaista herkkua Megan-faneille ympäri maailman. Tiesitkö, että Megan on kertonut salaiseksi kauneuskikakseen omenasiiderietikan? Hollywood-tähti on kertonut käyttäneensä ainetta jo kymmenen vuoden ajan, tarkoituksena puhdistaa kehoaan.

Lue myös: Reese Witherspoon laihduttaa vauvanruualla, Megan Fox puhdistaa kehonsa siiderietikalla – ravitsemusterapeutti Hanna Partaselta täystyrmäys Hollywood-kaunotarten ihmedieeteille!

megan
megan
megan
megan

Lue myös: Hups! Näyttelijäkaunotar Megan Fox paljasteli pikkutopissaan - toinen rinta pullottaa ulkona!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!