fbq
Paljasta Pintaa
01.04.2021 20:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Äärirajoilla photography, Esa Piironen, Instagram
Nea Kylä-Junnila
Onko tässä Suomen seksikkäin 2021? Turkulainen Nea Kylä-Junnila poseeraa yläosattomissa: "En ole ihan enkeli"
Paljasta Pintaa
01.04.2021 20:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Äärirajoilla photography, Esa Piironen, Instagram

Suomen seksikkäin -kilpailu on edennyt finaalinelikon kesken käytävään äänestykseen asti. Yksi finaaliin yltäneistä on turkulainen Nea Kylä-Junnila, 24. Nea kertoo kisan loppumetreillä, että on yllättynyt siitä kuinka tutut ja tuntemattomat ovat jaksaneet kannustaa häntä kisan edetessä.
 
- Tosi hyvät fiilikset. Vaikka minulla ei ole someseuraajia yhtä paljon kuin muilla, niin hyvin olen pärjännyt. On ollut hienoa huomata, miten ihmiset tsemppaavat ja jakavat äänestyslinkkiä, näkevät itse vaivaa, että jakavat linkkiä. Oma someni ei tavoita kaikkia, mutta myös tuntemattomat ovat jakaneet linkkiä, mikä on ollut mahtava huomata.

Katso myös: Huh, tässä ovat Suomen Seksikkäin -finalistit: mukana Stefan Thermaniin yhdistetty tosi-tv-tähti!

Nea Kylä-Junnila
Kuva: Äärirajoilla photography.

Voitto vaatii jokapäiväisen sitoutumisen

Nea kertookin, että voittoon vaaditaan äärimmäisen tasaisessa kisassa omistautumista ja markkinointitaitoa.

- Voitto vaatii paljon työtä. Pitää jakaa linkkiä ja olla aktiivinen, se vaatii jokapäiväistä sitoutumista. Markkinointityötähän tämä on. Olen sanonut kaikille tutuilleni, että oma someni on tällä hetkellä markkinointia ja mainontaa varten. Minun pitää jakaa linkki sinne joka aamu uudestaan ja uudestaan, että tänäänkin saa äänestää. Tärkeää on myös, että muistaa kiittää äänestäneitä ja vastaa niille, jotka laittavat viestiä, niin viehän se aikaa.

Nea Kylä-Junnila
Kuva: Äärirajoilla photography.

Rohkeita kuvia Instagram-tililleen jakava Nea on myös saanut palautetta kisaan osallistumisesta, mutta onneksi pääsääntöisesti pelkkää positiivista.

- Yhdeltä tutulta ja yhdeltä tuntemattomalta sain palautetta, jotka olivat negatiivisisä, mutta muut ovat olleet kannustavia ja tsemppaavia.

Lue myös: Vau, Stefan Thermaniin yhdistetty Laura Rinne rinnat paljaana! Suomen Seksikkäin 2021 -finalisti kertoo nyt Seiskalle, millaista miestä etsii: "Sitä itsekeskeisempi ihminen, mitä..."

Ulkonäkö hämää

Baarimikkona ennen koronasulkua työskennellyt Nea kertoo, että hänen ulkonäöstään saa usein väärän kuvan, millainen ihminen on kyseessä.

- Olen todella sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, sellainen positiivinen. Olisi varmaan hyvä kysyä pojalta, että millainen äiti on, Nea naureskelee.

Nea Kylä-Junnila
Kuva: Äärirajoilla photography.

- Koen olevani helposti lähestyttävä, mutta ulkonäköni antaa kuulemma yleensä väärän kuvan. Jotkut ovat sanoneet, että näytän ylimieliseltä, vaikken ole. Olen reilu ja luotettava. Äkkipikaisuuttakin löytyy, eli en ole ihan enkeli, mutta pyrin olemaan hyvä ihminen.

Luonne korvaa komeuden

Koronarajoitusten vuoksi Nean arkirutiinit menivät uusiksi, mutta tylsää ei silti arjessa tule.

- Baarimikkona olen aiemmin ollut töissä, eli arki pyörii tällä hetkellä eskari-ikäisen pojan ympärillä. Harjoittelen myös rakennekynsien tekoa, mutta koulutus on kesken. Onneksi kuusivuotias osaa järjestää ohjelmaa kiitettävästi, on ainakin päiviin täytettä, kun hän keksii kaikennäköistä, Nea naureskelee.

Nea Kylä-Junnila
Kuva: Esa Piironen.

Miesihanteessa Nealle merkitsee ulkonäköä enemmän luonne. 

- Ihannemies on hyvin luotettava, huumorintajuinen, kunnianhimoinen, haluaa tulla toimeen ja on perhekeskeinen. Mies, joka tykkää olla kotona ja viettää kotona aikaa. En ole ulkonäkökeskeinen. On niitäkin nähty, jotka ovat kuin veistoksia, mutta ne on enemmän yhdenillan juttuja ne hyvännäköiset miehet. En ole vielä tavannut sellaista, jolla olisi jalat maassa ja ulkonäköä, eli luonne on tärkein.

Dickpicejä sateli

Nea kertoo saaneensa myös epämieluisia yhteydenottoja somen kautta. Aiemmin hänen Instagramissa käyttämällään nimimerkillä oli myös tehty kiusaa ja pyydetty ottamaan yhteyttä siveettömillä kuvilla.

- Ulkonäön perusteella tulee lääh puuh -viestejä jonkin verran, mutta olen saanut niitä ihan liikaa! Ensimmäisellä äänestyskierroksella joku oli jakanut mun nimimerkillä keskustelupalstalle viestin, että lähettäkää mulle dickpicejä, niin niitä sitten sateli. Olen aina sanonut, että hyvän maun rajoissa, kivaa ja positiivista palautetta on aina kiva saada. Epämiellyttävät kommentit jätän suurimmaksi osaksi huomioimatta, joskus saatan estää, jollei yhteydenotto lopu. Asiallisesti, kauniisti ja hyvällä maulla jos viestiä laittaa, niin vastaan aina kohteliaasti.

Nea Kylä-Junnila
Kuva: Äärirajoilla photography. 

Näyttävä baarimikko kertoo myös, että vaikka on tottunut kuulemaan töissään kommentteja ulkonäöstään, ei toisten asiaton kommentointi ole silti suotavaa.

- Töissä saan humalaisilta asiakkailta jonkin verran kommenttia, mutta usein sanon, etten ole museoesine, joten voitte pitää mielipiteenne omana tietonanne. Jokainen voi miettiä omalle kohdalleen, miltä tuntuisi, jos oma tytär tai poika saisi tuollaisia viestejä tuntemattomilta.

Perhe on tärkein

Tärkeää rohkealle turkulaiskaunottarelle on perheen kanssa vietetty aika, mikä pätee myös Nean unelmatreffihaaveisiin.

- En ole koskaan ollut fiini treffeillä kävijä. Arvostan sitä, että kotioloissa ollaan yhdessä, ja sydäntä lähellä on tietysti myös poikani. Hän on minulle tärkein, joten kun hänet ottaa huomioon, niin sillä sulattaa sydämen. Jos osaa kunnioittaa molempia, niin se on tärkeintä. Se että on kunnioittava ja rakastava ja osaa käyttäytyä. En perusta sille, että kaikkea täytyy tehdä ja olla tosi fiiniä. Olen tosi jalat maassa tyyppi, vaikka somen kautta voi saada toisenlaisen kuvan. Minulle riittää se mitä minulla jo on, koska materia ei tuo onnea. Lapselle on muistot tärkeämpiä. Ydinperhe, sisarukset ja vanhemmat ovat myös tosi tärkeitä, eli minulle läheiset ja henkinen puoli ovat tärkeämpiä kuin materia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nea Kylä-Junnila (@nnneaaa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nea Kylä-Junnila (@nnneaaa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nea Kylä-Junnila (@nnneaaa)

Katso myös: Äänestä suosikkiasi! Suomen seksikkäin -finalisti kisaa myös Suomen parhaasta pepusta: kuumat kurvit vihdoin videolla!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »