Katso kuvat!

Onko tämä todellista? Venäläisen sometähden Anastasiya Berthierin jättirinnat vyöryvät silmille – katso kuva!

Paljasta Pintaa | 19.04.2021 22:02

Venäläinen sosiaalisen median vaikuttaja Anastasiya Berthier on kerännyt itselleen huiman määrän faneja Instagramissa. Syitä suureen suosioon on ainakin kaksi, jotka näkyvät kurvikkaan vaikuttajan kaikissa kuvissa. 

Hän myös asettaa yli 956 000 seuraajalleen sovelluksessa hyvin vaikeasti suoritettavia operaatioita.

- Pystytkö pitämään katsekontaktin? Anastasiya kysyy päivityksessään englanniksi. 

Hänen heittämänsä haaste on hyvin hankala monille katsojille, koska Anastasiyan povi on niin massiivinen, että se vyöryy väkisinkin silmille.  

Lue myös:  Wow, mikä jättipovi! Äiti halusi rahoittaa tyttärensä opinnot: Marcela Alonso perusti oman OnlyFans-tilin - tienaa nyt lähes 17 000 euroa kuussa 

Kurvikkaalla mallilla oli toinenkin tehtävä päivityksen yhteydessä, mikä houkuttelee katsomaan otosta useampaan kertaan. 

- Pystytkö kertomaan silmieni värin katsomatta uudestaan?

Tarkkaan tihrustamalla julkaisusta huomaa, kuinka lumoavat suklaasilmät Anastasiyalla onkaan, ja otoksen ääreen voisi helposti nauliintua pitemmäksikin aikaa. 

Lumoavaa

Vaikuttajan viettelevä katse veti puoleensa lukuisia ylistäviä sanoja, kun hänen seuraajansa innostuivat hehkuttamaan häntä julkaisun kommenttikentässä. 

Lue myös: Vau, mitä kuvia! Kalifornialainen kotiäiti tienaa lähes 130 000 euroa kuussa OnlyFans-tilillään - kaikki eivät ole Tiffany Poindexterin harrastuksesta kuitenkaan iloisia

- Rakastan silmiäsi!

- Upea! 

- Täydellistä.

- Unelmieni nainen.

Silti useat faneista myönsivät, etteivät onnistuneet hänen päivityksensä tehtävissä. 

Pitelemätön

Povipommin muhkeita muotoja eivät tunnu pitelevän mitkään vaateet täysin piilossa, kun katselee hänen muita julkaisujaan. Päivityksissä hän poseeraa välillä hyvin paljastavissakin vaatteissa, vaikka hänen kohdallaan voi olla vaikeaa löytää muodot peittävää pukeutumista. 

Lue myös: Tässäkö syy OnlyFans-tilien luomiseen? Uhkeiden ja rohkeiden tienestit julki – povipommien ansiot yllättävän pieniä

Anastasiyan gargantuaaliset keuhkokumpareet kun puskevat läpi lähes kaikenkaltaisesta kuteista. 

Lue myös: Jösses! Marika Fingerroos helpottaa korona-ahdinkoa antavalla asulla – jättipovi vyöryy silmille! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!