Vain Seiskassa!

Onko tämä povipommi Suomen seksikkäin 2021? Estottomasti bleiseriä raottava Lucy Kautto: "Lähden melkein mihin tahansa mukaan!"

Paljasta Pintaa | 01.04.2021 12:01

Suomen seksikkäin -kilpailu on edennyt finaalinelikon kesken käytävään äänestykseen asti. Yksi finaaliin yltäneistä on helsinkiläinen Lucy Kautto, 20. Iloinen Lucy kertoo Seiskalle, että on iloinen päästessään osallistumaan kisaan.

- Hyvät fiilikset on. Ihanaa, että pääsin osallistumaan kisaan. Vähän tässä virran mukana menen, eli seuraajathan ne päättävät pääsenkö jatkoon. 

Katso myös: Huh, tässä ovat Suomen Seksikkäin -finalistit: mukana Stefan Thermaniin yhdistetty tosi-tv-tähti!

Lucy Kautto

Lucyllä on myös selkeä näkemys siitä, mitä kilpailun voittoon vaaditaan.

- Hyvää ulkonäköä, sellaista joka miellyttää äänestäjien silmää. Sitä on vaikea sanoa, minkä pitäisi miellyttää, kun kaikki äänestäjät ovat yksilöitä, ja näin ollen ulkonäköihanteetkin ovat. Harmi, ettei luonnetta tuoda esiin, olisin muuten varmaan ihan ykkönen, Lucy täräyttää.

Aurinkoinen ilopilleri

Kertomansa mukaan Lucy kilpailee Naantalin auringon kanssa positiivisuudellaan.

- Olen todella pirteä ja aurinkoinen. Hymyni kuulemma, tarttuu ja löydän kaikesta positiivista. Olen todella empaattinen ja lämminsydäminen ihminen, siksi varmaan monille tulee minusta mieleen äiti.

Perheensä kanssa Lucy aikookin viettää pääsiäisensä. Muuten näyttävän naisen pääsiäisohjelmaan kuuluu opiskelu. Lucy opiskelee humanistisessa AMK:ssa yhteisöpedagogiksi. 

- Lauantaina menen auttamaan äitiä tekemään perheellemme ateriaa, juhlistamme yhdessä pääsiäistä. Muuten opiskelen varmaan, kun on vihdoinkin vapaata.

Lucy Kautto

Yhteinen aika kortilla

Arki kisan nuorimmalla jäljellä olevalla kisaajalla pyörii pitkälti töiden, opiskelujen ja treenaamisen ympärillä.

- Harrastan monia lajeja, mutta koronan takia ei oikein pääsee treenailemaan muualla kuin kotona.

Lucy Kautto
Kuva: Jussi Riekki

Innokkaimmille lukijoille tiedoksi, Lucy on varattu nainen. Kaksi vuotta nykyisessä parisuhteessaan ollut Lucy kertoo, että kiireisen arjen vuoksi yhteinen aika on jäänyt vähemmälle.

- Poikaystävän kanssa nähdään kiireiden takia kerran viikossa.

Lue myös: Vau, Stefan Thermaniin yhdistetty Laura Rinne rinnat paljaana! Suomen Seksikkäin 2021 -finalisti kertoo nyt Seiskalle, millaista miestä etsii: "Sitä itsekeskeisempi ihminen, mitä..."

Unelmatreffien suhteen Lucyllä on selkeä näkemys, sillä nainen tunnustaakin olevansa varsinainen rämäpää.

- Jossain aktivointipaikassa. Trampoliinipuistossa tai kiipeilyä tai vaikka lenkillä. Joku urheilujuttu treffeissä pitää olla, jotta pääsee tekemään jotain. laser- tai värikuulasotaa. Olen tosi extempore, lähden melkein mihin tahansa mukaan, kun haluan aina kokeilla uusia asioita, Lucy nauraa.

Lue myös: Äänestä suosikkiasi! Suomen seksikkäin -finalisti kisaa myös Suomen parhaasta pepusta: kuumat kurvit vihdoin videolla!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Lucy Kautto, Jussi Riekki, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!