fbqOho! Ilmavoimien veteraani rikastui OnlyFans-tilillään: Uhkea Paige Bauer nöyryyttää miehiä maksua vastaan - tienasi viime vuonna yli miljoona euroa! | Seiska
Katso kuvat!
Paige Bauer

Oho! Ilmavoimien veteraani rikastui OnlyFans-tilillään: Uhkea Paige Bauer nöyryyttää miehiä maksua vastaan - tienasi viime vuonna yli miljoona euroa!

Paljasta Pintaa | 07.04.2021 22:01

Mallina toimiva Paige Bauer, 30, pystyi aiemmin hädin tuskin maksamaan vuokransa. Nyt näyttävä povipommi tienaa OnlyFans-sivullaan 100 000 dollaria (lähes 85 000 euroa) kuussa. Entinen toimistotyöntekijä ja armeijan ilmavoimien eläinlääkäri paljastaakin viettävänsä päivänsä nyt nöyryyttämällä siihen halukkaita miehiä ja heidän sukuelimiään.

Katso myös: Tässäkö syy OnlyFans-tilien luomiseen? Uhkeiden ja rohkeiden tienestit julki – povipommien ansiot yllättävän pieniä

Paige asuu parhaillaan Birminghamissa, Alabamassa ja on Yhdysvaltain ilmavoimien veteraani. Povipommi aloitti OnlyFans-sivustolle kuvaamisen helmikuussa 2020 ja on löytänyt oman paikkansa OF-maailmassa, nimittäin miesten nöyryyttämisen.

- Suurin osa asiakkaistani löytää minut Googlesta, haettuaan pienen peniksen nöyryyttämisestä kertovia sivuja, veteraani kertoo.

Paige Bauer

Löi rahoiksi

Kyseessä on varsin tuottoisa liiketoiminta, sillä Paige nosti yksistään viime vuonna yli miljoona euroa OnlyFansista. Paige kertoo, että OnlyFansissa hänen faninsa ovat liki rivissä odottamassa, koska näyttävä veteraani häpäisee heidät ja heidän sukupuolielimensä. 

- Rakastan pitää heitä pilkkanaan, jos he niin pyytävät. Heti kun minulla on uusi fani, sanon hänelle että ”näytä minulle se pikkuinen” ja he rakastavat sitä!

Katso myös: Vau, mitä kuvia! Kalifornialainen kotiäiti tienaa lähes 130 000 euroa kuussa OnlyFans-tilillään - kaikki eivät ole Tiffany Poindexterin harrastuksesta kuitenkaan iloisia

Osa Paigen faneista, jotka pitävät peniksensä nöyryyttämisestä, pyytävät naiselta jopa luokitusta omasta siittimestään. Paige kertoo luokituksen antamisen maksavan 20 dollaria per henkilö, ja sillä hinnalla malli pisteyttää asiakkaansa peniksen nollasta kymmeneen, sekä pyynnöstä myös kutsuu arvioitavaa siitintä pieneksi, säälittäväksi tai inhottavaksi.

- Aluksi minun oli vaikea uskoa, että ihmisten loukkaamisesta saa rahaa, mutta se on yllättävän pieni markkinarako, Paige kertoo.

Katso myös: Wow, mikä jättipovi! Äiti halusi rahoittaa tyttärensä opinnot: Marcela Alonso perusti oman OnlyFans-tilin - tienaa nyt lähes 17 000 euroa kuussa

Paige Bauer

Vaativaa työtä

Näyttävällä povipommilla on Instagram-sivuillaan 210 000 seuraajaa, ja Paige kertookin näkevänsä työnsä vuoksi valtavan määrän kuvia peniksistä päivässä.

- Näen varmasti yli 200 kuvaa pippeleistä päivässä!

Vaikka Paigen työnkuva saattaakin kuulostaa helpolta, on se erittäin aikaa vievää työtä. Ilmavoimien veteraani kertookin viettävänsä päivästä jopa 16 tuntia juttelemalla miesten kanssa verkossa. Työhönsä povipommi saa inspiraatiota muilta verkkosivuilta.

- Löydän internetistä paljon inspiraatioita sille, miksi voin kutsua miesten sukupuolielimiä. Olen esimerkiksi käyttänyt prinssinakkia, pientä matoa tai tulitikkua.

Paige Bauer

Päätyi lähes asunnottomaksi

Vaikka näyttävä Paige tienaakin nykyisin hyvin, vielä muutama vuosi takaperin entinen eläinlääkäri taisteli saadakseen pidettyä katon päänsä päällä. Paige työskenteli tuolloin hallinnollisena avustajana ja tienasi vain 13 dollaria (noin 10 euroa) tunnilta. Sinkkuna viihtyvä Paige kertookin rakentaneensa omaisuutensa tyhjästä.

- Aloitin täysin tyhjästä, sillä olen asunut omillani 19-vuotiaasta asti. Minulla on ollut paljon työpaikkoja, jotka ovat ajautuneet umpikujaan. Taistelin pitkään vain tullakseni toimeen, ansaitsin hädin tuskin tarpeeksi rahaa, että sain pidettyä katon pääni päällä. Nyt työskentelen ahkerammin kuin koskaan aiemmin, mutta se tapahtuu minun omilla ehdoillani.

Katso myös: Entinen poliisi tienannut yli 1,5 miljoonaa euroa alusvaatekuvilla – näin virkatyönsä lopettaneen Charlotte Rosen lompakko täyttyi räjähdysmäisesti: katso pornahtavat kuvat

Uhkeilla muodoillaan tienaava Paige kertookin haastattelussa painavansa pitkää päivää OnlyFans-sivustonsa parissa.

- Aloitan työpäiväni noin seitsemältä noustessani sängystä. Illalla lopetan työt joskus yhdentoista aikoihin, kun nukahdan, sillä teen töitä aina siihen asti, kunnes uni tulee.

Paige Bauer

- Rakastan työtäni. Tällä alalla on olemassa tietynlainen leima, jota pitää kantaa mukanaan, mutta potentiaalia on valtavasti.

Oma firma ja unelmien talo

Peniksiä pilkkaamalla Paige onkin saanut kerättyä rahaa sukan varteen sievoisen summa. Parhaillaan näyttävä veteraani on maksanut pois velkansa ja autonsa. Lisäksi hän on ostanut muutaman hehtaarin tontin ja rakentaa sinne unelmiensa taloa. Hän on myös lanseerannut oman ulkovaatemalliston, jonka nimi on Outdoor Country Co. Apparel.

- Osalla faneistani on aivan keskivertopenikset, mutta he vain haluavat minun pilkkaavan heitä ja sukupuolielimiään. Joillain taas on oikeasti pieni penis. He haluavat kuulla, kuinka kerron heille, etten koskaan koskisi heihin tai saisi siitä ainakaan minkäänlaista nautintoa.

Paige Bauer

- Monet asiakkaistani ovat Britanniasta tai Yhdysvalloista, ja enimmäkseen he ovat naimisissa tai sitoutuneita vakaviin parisuhteisiin. Veikkaanpa, ettei heillä ole kovin hyvää seksielämää kotona! Lisäksi minulla on muutama seuraaja, jotka tuhlaavat minuun kuukaudessa vähintään tuhat dollaria.

Perhe ei tue uravalintaa

Uravalinnalla on Paigen mukaan myös varjopuolensa. Povekas veteraani kertoo, etteivät hänen perheenjäsenensä ole tyytyväisiä naisen uravalintaan. Toisaalta taas ystävät ovat olleet Paigen uran kannalta erittäin hyödyllisiä, kun he tarjoavat usein sisältöideoita Paigen OnlyFans-sivulle.

Paige on esiintynyt myös Colt Fordin country-musiikkivideossa Cricket On a Line.

Paljastavia kuvia myös Instagramiin lisäilevä Paige kertoo, että ennen OnlyFans-sivustoa häntä pilkattiin Instagramissa. Onni kuitenkin on kääntynyt, sillä samat ihmiset, jotka aiemmin pilkkasivat häntä, ovat nyt niitä, jotka maksavat hänen palveluistaan.

- Minua tavattiin pilkata siitä, että olin liian avoimesti seksuaalinen Instagram-kuvissani. Nyt ansaitsen rahaa samoilla kiusaajillani. En aio vähentää seksuaalista sisältöä kenenkään vuoksi. Nautin liikaa työni vapaudesta päivästä toiseen sekä siitä, että voin itse vaikuttaa palkkaani.

Paige Bauer
Paige Bauer
Paige Bauer

- Toki minun pitää kohdata joitain outoja viestejä. Eräskin kaveri kysyy päivittäin, voisiko hän haistella jalkojani. Monet miehet myös kysyvät, voivatko viedä minut treffeille väittäen, että he asuvat lähellä. En silti haluaisi tehdä mitään muuta juuri nyt.

Myös monet suomalaiskaunottaret ovat hurahtaneet OnlyFans-maailmaan. 

Katso myös: Britannian seksikkäin bussikuski Jodie, 24, poseeraa tyrmäävänä alusvaatteisillaan: "Saan miehiltä aina saman reaktion"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!