Katso kuvat!
Amanda Harkimo

Ohhoh, rintaliivitön Amanda Harkimo eroottisessa kuvassa pullo kädessä - katso!

Paljasta Pintaa | 29.03.2021 21:00

Tosi-tv-tähti ja dj Amanda Harkimo, 31, poseeraa tulikuumana sosiaalisessa mediassa julkaistussa kuvassa. Mastbeheaven-Instagram tilillä julkaistussa otoksessa ammattilaiskuvaaja Petri Mast on ikuistanut rintaliivittömän Amandan ajan pysäyttävään taideteokseen, josta ei seksikkyyttä puutu.

Kuvassa Amanda pitää pulloa kädessään katse juomassa. Yllään kaunottarella vaikuttaisi olevan vain revitty paita.

Lue myös: Amanda Harkimo oli menossa sokkotreffeille – treffikumppanin toiminta tuli täysin puskista: Kyllä se viilsi sydämeen hieman

Petri muisteli taannoin kuvaussessioitaan Amandan kanssa.

- Amandan kanssa on aina tosi mukava tehdä töitä. Meillä on aina hauskaa yhdessä ja tarkoituksena olisi lähitulevaisuudessa ottaa taas lisää kuvia, Petri fiilisteli viime vuoden puolella.

Amandasta on julkaistu myös muita eroottisia kuvia kyseisellä sivustolla.

Viiniä ja viihdettä: Tuntematon mies yritti tunkeutua Amanda Harkimon kotiin!

Myös moni muu tunnettu henkilö on riisunut vaatteitaan valokuvaajan edessä. Tässä muutamia muita kuumia otoksia Mastbeheaven-sivustolta.

Lue myös: Julkkiskuvaaja Petri Mast loi eroottisen kuvapalvelun: paljastaa nyt, millaista on työskennellä alastonmallien ja supertähtien kanssa - sisältää rohkeat kuvat!

Sini Ariell

Alisa Ranta-aho

Suvi Pitkänen

Sointu Borg

Lue myös: Tuntematon mies yritti tunkeutua Amanda Harkimon asuntoon – poliisin reaktio järkytti: Tuli todella "turvallinen" olo

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!