fbq
Paljasta Pintaa
24.05.2021 21:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Jessica Alves
Ohhoh, mitkä kannut! Jessica Alvesin uudet rinnat puskevat pitsiasun läpi – katso kuvat!
Paljasta Pintaa
24.05.2021 21:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Ihmis-Keninä tutuksi tullut Jessica Alves, 37, esitteli uusia rintojaan seksikkäissä alusvaatteissa. 

Syntisen punaiseen pitsiasuun sonnustautunut brasilialainen lisäsi rintavarustukseensa täytettä 1,5 litraa, minkä ansiosta hänen muhkeat muotonsa meinaavat väkisin puskea puvun läpi.

Muodokas Jessica on viehättävä, kun hän keimailee sängyllä paljastavassa asussaan. 

Lue myös: Hengitys ei kulje! Kohuttu tosi-tv-tähti Jessica Alves joutui kriisileikkaukseen!

Monissa kauneusleikkauksissa käynyt Jessica alkaakin muistuttaa yhä enemmän Barbieta, vaikka hän tulikin alun perin tunnetuksi Ken-nukkemaisesta ulkomuodostaan.  

7

Leikkaukset

Kymmenissä plastiikkakirurgisissa operaatioissa käynyt Jessica korjasi sukupuolensa syksyllä 2019, kun hän tajusi todellisen idolinsa olevan Barbie-nukke. Tuota ennen hänet tunnettiin Rodrigona ja kutsuttiin Roddyksi. 

Lue lisää: Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

Nykyisin Jessicana tunnetulta brasilialaiselta on operaatioiden avulla korjattu nenä, leuka, korvat, poskiluut, silmäluomet, pakarat ja vatsa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluuta, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

1

Kiusattu

Sukupuolensa korjannut Jessica on tiennyt olevansa nainen nuoresta iästä lähtien, vaikka syntyikin miehen kehoon. Hän oli lapsesta asti leikkinyt Barbeilla ja pukeutunut mekkoihin. 

Lue myös: Entinen ihmis-Ken Jessica Alves hämmensi Milanossa jättirinnat paljastavassa korsetissa: suuteli kadulla intohimoisesti plastiikkakirurgiaan - kuvat! 

Jessicaa kiusattiin lapsuudessa todella paljon erityisesti teini-ikäisenä, kun hänellä alkoi kasvaa rinnat hormonihäiriön takia. 

3