Katso kuvat!
Carter Gregory ja Nikita Dragun

Nyt on roisi K18-asu! Somen supertähti Nikita Dragun paljasti asullaan liki kaiken: levy-yhtiöpomon tuijotus juuri sinne tallentui kameroihin kiusallisesti - katso kuvat!

Paljasta Pintaa | 21.06.2021 23:16

YouTube-videoidensa myötä kansainväliseen supersuosioon noussut sometähti Nikita Dragun naulitsi ihmisten katseet viikonloppuna, kun hän osallistui Capitol Recods -levy-yhtiön pomon Carter Gregoryn syntymäpäiville West Hollywoodissa.

Nikita, 25, oli valinnut ylleen kokovalkoisen asukokonaisuuden, joka paljasti somekaunottaren kropasta todella paljon. Nikitalla oli yllään minikokoinen toppi, jonka etupuoli juuri ja juuri piti nännit piilossa.

Nikita Dragun saapui paikalle saattajan kanssa.
Nikita Dragun saapui juhliin oman saattajan kanssa.
Meikkitaiteilija Ariel liittyi Nikita Dragunin seuraan.
Meikkitaiteilija Ariel liittyi Nikita Dragunin seuraan.

Jalassaan somen supertähdellä oli puolestaan housut, jotka edestä päin näyttivät melko siveellisiltä, mutta takaapäin katsottuna housuissa ollutkaan mitään peittävää.

Nikitan muodokas takamus nimittäin heilui valtoimenaan housujen vyölinjan yläpuolella. Asukokonaisuuden täydensivätkin valkoiset kimallestringit, valkoinen otsahuivi sekä vähäeleiset valkoiset sandaalit. 

Lue myös: Huhhuh, mikä asu! Upea YouTube-tähti Nikita Dragun läpikuultavassa mekossa – peitteli alapäätään minikäsilaukulla

Nikita Dragunin housut eivät peittäneet takaa juuri mitään.
Nikitan housut eivät peittäneet takaa juuri mitään.
Uskaltaisitko sinä pukeutua tällaisiin housuihin?
Uskaltaisitko sinä pukeutua tällaisiin housuihin?

Nikita varmasti tiesi paikalle saapuessaan, että hän kerää juhlissa katseita, mutta näinköhän hänkään arvasi, kuinka hullaantunut itse syntymäpäiväsankari Carter Gregory olisi Nikitasta. Carter ja Nikita poseerasivat yhdessä paikalla olleille kuvaajille, ja kuvissa näkyy, kuinka kiusallisen intensiivisesti Carter tuijottaa somekaunottaren rintoja, jotka ovat liki paljaina hänen edessään.

Lue myös: Kuin peura ajovaloissa! Loistavan kaunis YouTube-tähti Nikita Dragun Hollywoodin yössä – paparazzit saartoivat kaunottaren

Carter ei saanut silmiään irti Nikitan rinnoista.
Carter ei saanut silmiään irti Nikitan rinnoista.
Carter ei saanut silmiään irti Nikitan rinnoista.

Nähtäväksi jää, tuleeko Nikitan lanseeraamasta asukokonaisuudesta laajempi muotitrendi. Ainakin Nikitalla on some-tileillään niin valtava yleisö, että hänestä saisi herkästi myös tyyli-ikonin. 

Nikitalla on YouTube-kanavallaan 3,65 miljoonaa tilaajaa, Instagramissa häntä seuraa yli 9,2 miljoonaa ihmistä ja TikTokissakin seuraajia on yli 13,6 miljoonaa.

Carter ei saanut silmiään irti Nikitan rinnoista.
Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!