fbq
Paljasta Pintaa
16.04.2021 21:33
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Hayley Hasselhoff
Nyt on kurvia ja kaarta! Ensimmäinen plusmalli poseeraa Eurooppalaisen Playboyn kannessa - malliksi valikoitui David Hasselhoffin tytär: Katso syntisen kuumat kuvat!
Paljasta Pintaa
16.04.2021 21:33
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Etenkin Ritari Ässänä tunnetun David Hasselhoffin, 68, ja hänen Baywatch-näyttelijäkollegansa Pamela Bachin tytär Hayley Hasselhoff, 28, on ensimmäinen plus-koon malli, joka poseeraa Eurooppalaisen Playboy-lehden kannessa. 

Lue myös: Kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen tyrmäävän upeana pitsialusvaatteissa! Jakaa nyt viiden kohdan listan itsevarmuuden kehittämiseksi - lue vinkit!

Taylor Hasselhoff David Hasselhoff Hayley Hasselfhoff
Taylor, David ja Hayley Hasselfhoff vuonna 2017.

Halusi hyödyntää mahdollisuuden

Kyseisen kunnian Hayley saa poseerattuaan Saksan Playboyn toukokuisen numeron kannessa. Kansikuvat ja pari muuta otosta lehden sivuilta julkaistiin aiemmin Saksan Playboy-lehden Instagram-tilillä.

- Minusta on todellinen kunnia olla ensimmäinen plussakokoinen malli Euroopassa Playboyn kannessa. Erilaiset tunteet vain vyöryvät ylitseni, kun mietin mitä tämä kansi edustaa monimuotoisuudelle ja sen suuremmalle tarkoitukselle naisten voimaantumisesta. Halusin käyttää tämän mahdollisuuden kertoa, että sinulla on oikeus rakastaa vartaloasi, vaikka epäröisit yhteiskunnan asettamien kauneusihanteiden vuoksi.

Lue myös: Pluskoon malli Ashley Graham lanseerasi superseksikkään alusvaatemalliston - kuvat!

Taiteellisia kuvia

Kuuluisan Playboyn kansikuvat on ottanut valokuvaaja Ellen von Unwerth, jota Hayley kehuu kauniisti julkaisunsa yhteydessä.

Lue myös: Pluskoon malli Ashley Graham herutteli pikkubikineissä – häpykumpukin vilkkui ja tallentui paparazzin kameralle!

- Ellen von Unwerthin ikonisesta tavasta ikuistaa naisen katse ja rakkaus esitellä naista elokuvamaisesti hänen omana itsenään, päädyimme juhlistamaan vartaloani kuvaamalla otokset tällaisella taiteellisella tavalla.

Saa elää anteeksipyytelemättä

Hayley kertoo, että hänen ulkonäkönsä on aina kulkenut käsi kädessä hänen henkisen hyvinvointinsa kanssa. Siksi malli haluaakin korostaa myös tätä näkökulmaa, sillä toukokuussa vietetään mielenterveysongelmien tietoisuutta lisäävää kuukautta. 

- Tunnen valtavaa voimaa saadessani herätessäni tietää, että saan elää anteeksipyytelemättömästi itselleni. Toivon voivani inspiroida naisia kohtaamaan pelkonsa tuntemattomasta ja olla johdattamassa elämään tarkoituksen mukaista elämää, jossa vartalosi ei määrittele sinua, Hayley veisteli.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen haluaa toimia esikuvana: Minua koulukiusattiin ylipainostani!

 Katso myös: David Hasselhoffin nuorimman tyttären läpinäkyvä asu paljasti uhkean poven - jestas, mikä tiimalasivartalo! Kuvat!

Lue myös: Kurvikkaat kaunottaret ihanissa alusasuissa! Tässä ovat Miss plus size 2020 -finalistit - katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »