fbq
Paljasta Pintaa
02.07.2021 21:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Eetu Ampuja & Instagram
Slani ja Pyhimys.
Muistatko Pyhimyksen kanssa poseeranneen mysteerikaunottaren? Slani julkaisi singlensä ja löi tiskiin kaikkien aikojen promokuvan: Tissit piiloon tennareilla, jalassa pikkupikkarit
Paljasta Pintaa
02.07.2021 21:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Eetu Ampuja & Instagram

Toukokuussa järjestetty Emma-gaala tullaan muistamaan Rita Behmin historiallisesta menestyksestä. Raketin lailla Suomen suosituimpien artistien joukkoon kivunnut lahtelaislaulaja pokkasi kyseisessä gaalassa peräti seitsemän Emma-pystiä.

Lue myös: 7 Emma-pystiä lähti Lahteen! Rita Behm jysäytti kaikkien aikojen jättipotin – näin hän aikoo juhlia historiallista voittoaan

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa puhuttivat toki muutkin muusikot. Yksi eniten huomiota ja suoranaista hämmästystä herättäneistä tapauksista oli Pyhimyksen rinnalla punaisella matolla purjehtinut upea mysteerikaunotar.

Lue myös: Jestas, kuka hän on?! Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva

Slani ja Pyhimys herättivät huomiota toukokuun Emma-gaalassa. KUVA: EETU AMPUJA
Slani ja Pyhimys herättivät huomiota toukokuun Emma-gaalassa. KUVA: EETU AMPUJA

 

Tyrmäävä daami esitteli Seiskalle olevansa oululaislähtöinen räppäri Slani.

– Mä teen musaa. Mä räppään. Mä olen tuleva artisti. Mä olen Suomen Def Jamin ensimmäinen naisräppäri! hän paljasti Seiskalle.

– Se setti mitä mä teen, on sitä omaa itseäni. Kun porukka tulee kuulemaan sitä, se on sitä mistä mä tykkään. Tällaista ei ole varmasti kuultu aiemmin Suomessa.

Slani ja Pyhimys käänsivät runsaasti katseita toukokuussa Emma-gaalan punaisella matolla. Nyt naisräppäri on julkaissut esikoissinglensä.
Slani ja Pyhimys käänsivät runsaasti katseita toukokuussa Emma-gaalan punaisella matolla. Nyt naisräppäri on julkaissut esikoissinglensä.

Vaikutteet Amerikassa

Tänään 2. heinäkuuta se sitten tapahtui: Slani julkaisi esikoissinglensä. Stacks on tyylipuhdasta ja kansainväliseltä kuulostavaa tykitystä alusta loppuun. Sanavalmis Slani ei selvästi pyytele anteeksi keneltäkään, vaan tekee täysillä omaa juttuaan.

Lue myös: Jestas, mitä nakukuvia! Cardi B paljasti vauvauutisen televisiossa - ja läväytti heti perään someen ällistyttävän rohkeita poseerauksia

Debyyttibiisiltä kuuluvat myös selvästi naisräppärin vahvimmat vaikuttajat: amerikkalaiset Megan Thee Stallion ja City Girls.

– Niiden mimmien meininki on sitä, mitä haluan tuoda tänne meille Suomeenkin, Slani nyökkäsi Seiskalle Emma-gaalassa.

Kuuntele pätkä Slanin uutuussinglestä Stacks:

Rohkeaa markkinointia

Kuten amerikkalaiset kanssasisarensa, myöskään Slani ei epäröi hyödyntää naisellisia avujaan markkinoinnissa.

Oululainen kaunotar edustaa tuoreessa mainoskuvassaan mitään häpeilemättä: rinnat peittävät pelkät olalta roikkuvat tennarit ja jalassa on vain minimaaliset alushousut. Samalla haarat ovat auki kuin megatähti Nicki Minaj’lla konsanaan.

Lue myös: Ohhoh, suomalainen naisräppäri poseeraa alasti uuden kappaleensa promokuvissa - syntyykö näistä kohu? "Minulle alastomuus on luonnollista!"

Slanin meininki on muutenkin kansainvälinen. Kotikaupungissaan Oulussa, Tampereella ja Helsingissä asunut talentti kertoi Seiskalle pyörineensä pidempään ulkomailla.

– Olen matkustellut ja tulin pari vuotta sitten bäkkiin Suomeen. Nyt mä olen tässä.

– En ole vielä tehnyt ulkomailla musaa, mutta se olisi tavoitteena. Joskus olisi hienoa päästä sinnekin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLANI (@slani2good)

Pyhimys hehkuttaa

Toukokuun Emma-gaalassa Pyhimys eli Mikko Kuoppala nyökytteli hyväksyvästi kuunnelleessaan, kuinka Seiskan reportteri mainitsi Slanin tuovan hieman mieleen jo edellä mainitun Megan Thee Stallionin ja niin ikiään sanavalmiin Cardi B:n.

Lue myös: Räppäri Pyhimys palasi töihin pikaruokalan luukulle - saa oman nimikkohampurilaisen!

– Musa puhuu puolestaan. Kaikki adjektiivit kalpenevat yleensä musalle. Mutta nuo mainitsemasi artistit sopivat häneen kyllä aika hyvin, Pyhimys paaluttaa.

– Räpissä pitää aina sanoa sellaisia asioita, jotka eivät välttämättä ole siellä jokaisen mummon päiväkahvipöydässä. Nyt asetelma on sellainen, että tällä hetkellä paras positio sanoa niitä asioita on nimenomaan naisartisteilla. Future is female!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLANI (@slani2good)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »