Katso kuvat!
Demi Rose

Maailman seksikkäin dj poseeraa nyt täysin alasti: Demi Rosen umpieroottisia kuvia julki K18-sivustolla - tällaisia ne ovat!

Paljasta Pintaa | 07.07.2021 22:04

Maailman seksikkäimmäksi dj:ksikin tituleerattu Demi Rose poseeraa Instagram-tilinsä kuvissa aina äärimmäisen vähissä vaatteissa, eivätkä tuoreet kuvat tee poikkeusta kaavaan.

Demi, 26, poseeraa tuoreessa kuvaparissa jopa täysin ilman rihman kiertämää, pelkissä lenkkareissa. Superseksikkäällä kuvaparilla Demi houkuttelee someseuraajiaan OnlyFans-tilinsä seuraajiksi.

Brittikaunottaren mukaan tilille liittyminen tällä hetkellä jopa ilmaista.

- Mielissäni ilmoitan teille, että OnlyFans-sivuani voi tilata nyt täysin ilmaiseksi. Tsekkaa verkkosivustoni "eksklusiivinen sisältö" ja liity. En malta odottaa, että näet minut, Demi kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue myös: Käsittämättömän upea Demi Rose poseeraa uhkeana pelkässä farkkutakissa: nämä kuvat eivät jätä mitään arvailujen varaan - katso itse!

Tuore Instagram-kuvapari lienee esimakua Demin kuvamateriaalista OnlyFansissa, sillä ainakin Instagramin alastomuussääntöjä otokset koettelevat toden teolla. Vartalon kriittiset kohdat jäävät niukin naukin näkymättömiin.

Lue myös: Estoton povipommi Demi Rose piehtaroi luonnon keskellä ilman vaatteita - maagiset kuvat tiimalasivartalosta!

Tällainen on Demin OnlyFans

Seiska päätti journalismin nimissä tarkistaa, millaista sisältöä Demi jakaa toistaiseksi ilmaisella OnlyFans-sivustollaan.

Kuva- ja videomateriaalin pintapuolisen läpikäynnin perusteella Demi ei näyttäisi paljastavan OnlyFansissa ainakaan ilmaiseksi mitään sellaista vartalostaan, jota hän ei olisi Instagramin puolella jo näyttänyt. Demillä on Instagramissa peräti lähes 17 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Taivaallisen povekas Demi Rose, 25, viettelee kylpyammeessa täysin alastomana: vettäkään ei ole kuin nimeksi - katso!

Täysin paljaita ja peittelemättömiä rintoja tai muita vartalon kriittisiä kohtia Demi ei OnlyFansissakaan esittele, mutta alasti hän suositulla K18-sivustolla joka tapauksessa poseeraa lukuisissa kuvissa ja videoissa. Nakuilun määrä onkin moninkertainen Instagram-tiliin verrattuna. Seksivideoita tai -kuvia hän ei OnlyFansissa julkaise.

Demi tarjoaa kuitenkin maksua vastaan yksityisviesteillä vielä eksklusiivisempaa sisältöä, mutta Seiska ei testannut, saako tilaaja nähdä Demistä enemmän, jos on valmis maksamaan hänen yksityisviestikuvista ja -videoista.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!