fbq
Paljasta Pintaa
18.03.2021 22:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Mistress adreena
Leipätyönsä lopettanut leipuri tienaa nyt dominana! Seksipommi kertoo asiakkaidensa fetisseistä avoimesti – katso myös kuvat
Paljasta Pintaa
18.03.2021 22:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Lontoolainen Mistress Adreena, 32, työskenteli leipurina viisi vuotta, ja teki samalla osa-aikatyötä jalkoihin keskittyvissä fetissibileissä.

Vuonna 2016 hän lopetti päivätyönsä keittiössä ja aloitti uransa ammattimaisena dominana kokopäiväisesti.

Adreena elää nyt hyvin leveästi, sillä hän matkustaa ympäri maailmaa ja majoittuu viiden tähden hotelleissa. Lisäksi hän saa säännöllisesti asiakkailtaan kauniita lahjoja.

Lue myös: Oletko tullut ajatelleeksi? Seksilelusi voi vakoilla sinua: Tallentaa värinän voimakkuuden, päivämäärän.... 

Domina ansaitsee nyt viikossa enemmän, kuin hän tienasi kuukaudessa leipurina.

- Kuten mikä tahansa freelance-työ, myös tulot voivat vaihdella suuresti, ja ne ovat usein tilannekohtaisia, mutta jos se tehdään oikein, ammattimainen alistaminen on melko tuottoisa ura, Adreena kertoi Jam Press -julkaisulle.

Hänen mukaan jokainen, joka ajattelee, että seksityö on helppoa tai työskentelyn jäävän vain asiakastapaamisiin, on pahasti väärässä.

1
2
3

Lue myös: "Oho, laulajakaunotar Lily Allen suunnitteli seksilelun – haluaa poistaa itsetyydytyksen tabut: ”Ansaitsemme omat nautintomme”

4
5
6

Työtarinoita

Domina on kokenut työnsä parissa melko hauskoja tilanteita. Kerran hän oli libanonilaisen pariskunnan kanssa hotellissa, ja he tilasivat huoneeseen useita seksileluja, joihin lukeutui eräänlainen panokone.

- He eivät voineet viedä kaikkea takaisin Beirutiin mukanaan, joten he tarjosivat laitetta minulle. Olin aina halunnut sellaisen, joten hyväksyin lahjan kiitollisena.

Lue myös: Lääkärin neuvo: Jokaisen äidin pitäisi saada äitienpäivälahjaksi seksilelu! 

Yksi oudoimmista pyynnöistä, joita hän on saanut, oli mieheltä, joka halusi hänen ajavan autolla pienten lelujen yli. Toinen asiakas taas tahtoi syödä hänen varpaankynsiään ja pölyt Adreenan jalkaraspista. 

7
8
9

Lue myös: Pinkeää nahkaa ja pinkkiä lateksia! Lasten kanssa liikkeellä olleet Kardashianit hämmästyttivät Pariisissa asuvalinnoillaan - kuvat!

10
11
12

Lue myös: Oletko tullut ajatelleeksi? Seksilelusi voi vakoilla sinua: Tallentaa värinän voimakkuuden, päivämäärän....

Tilaa Seiskan uutiskirje! »