Katso kuvat!

Hyvät hyssykät! Bella Thorne pelehtii aikuisviihdetähden kanssa: "Vaimomateriaalia" – katso kuvat ja videot!

Paljasta Pintaa | 01.03.2021 23:03

Räväkkä näyttelijä Bella Thorne, 23, tunnetaan Disney-uransa lisäksi erittäin viehättävistä ja rohkeista julkaisuistaan sosiaalisessa mediassa. Hän on hiljaittain julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia ja videoita, joissa hän on hyvin läheisissä tunnelmissa aikuisviihdetähti Abella Dangerin, 25, kanssa. 

Bellan kuvat on otettu ilmeisesti samaan aikaan, kun he ovat kuvanneet näyttelijän uusinta musiikkivideota Shake it. Video herätti ylitsevuotavan seksuaalissävytteisen sisältönsä takia pienoisen kohun valtameren toisella puolella Yhdysvalloissa. 

Lue myös: Disney-kaunotar Bella Thorne, 22, tienasi pornoilla OnlyFans-kuvilla 1,7 miljoonaa euroa alle viikossa: alkoi tarjota nyt vieläkin henkilökohtaisempaa sisältöä - kuvat! 

Musiikkivideolla Bella ja Abella piehtaroivat pedissä valkoisissa alusvaatteissa ja morsiushunnuissa. He leikkivä, tanssivat ja koskettelevat toisiaan koko videon ajan, minkä takia sitä on verrattu aikuisviihteeseen. 

Samanlaiset tunnelmat välittyvät sosiaalisessa mediassa heidän yhteiskuvistaan, joissa Bella muun muassa on polvillaan Abellan edessä odottavan näköisenä. 

- Vaimomateriaalia! Bella hehkuttaa aikuisviihdetähtitoveriaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Lue myös: Aikuisviihteeseen siirtynyt entinen Disney-tähti Bella Thorne, 23, vilauttelee himokkaana alatissejään: "Kun olen yksinäinen ja kiimainen..."

Aikuisviihteeseen

Bella ei itsekään ole täysin välttänyt aikuisviihde-elokuvia, koska hän on ohjannut yhden sellaisen. Hän sai myös Her & Him -leffastaan Vision-kunnianosoituksen, joka on alalla arvostettu palkinto. 

Lue lisää: Bella Thorne sai aikuisviihde-elokuvastaan Vision-palkinnon! 

Leffaa kuvailtiin Romeo ja Julia -tarinaksi kahdesta rakastavaisesta, jotka painivat dominoivan ja alistuvan roolin välillä. Se sai ensiesityksensä syyskuussa 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Lue myös: Disney-tähden viettelevät bikinikuvat! Aikuisviihteeseen siirtyneen Bella Thornen uima-asu paljasti melkein liikaa - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!