Katso kuvat!
bella bunnie amor

Hupsista! Bella Bunnie Amorin nänni lipsahti esiin kesken kuvaussession – kuvat pitelemättömästä povesta

Paljasta Pintaa | 29.04.2021 21:01

Playboy-lehdestä tuttu povipommi Bella Bunnie Amor on hyvin kuvauksellinen malli. 

Kuvissa poseeraamisen lisäksi hän on tuttu näky Miamin hiekkarannoilla, missä hän esittelee muodokasta vartaloaan uima-asuissa. Povekkaalla mallilla ei silti aina asuvalinnat onnistu täysin ongelmitta, sillä välillä hänen uimapukunsa reistailevat pahasti. 

Lue myös: Ohhoh, onko tämä uima-asu liian pieni? Malli Bella Bunnie Amorin povi ei pysy millään bikineissä – kuumat rantakuvat!

Jälleen kerran hänen ruhtinaalliset rintansa ryntäsivät bikinien yläosan suojista esiin kesken valkokuvaussession. Otoksista päätellen Bellaa ei näyttänyt pieni nännivilautus häiritsevän, koska hänen ilmeensä ei ole niissä kovin yllättynyt. 

Vaaleaverikön hopeisen mustat bikinit ovat hyvin niukat, joten enemmän olisi ihmetyttänyt, jos povi olisi pysynyt täysin piilossa.

2

Lue myös: Ooh, onko tässä Miamin kuumin bikinipersikka? Playboy-malli Bella Bunnie Amor tarjoilee silmänruokaa rannalla - katso kuvat!

1

Koettu ennenkin

Bellalla on ollut aikaisemminkin ongelmia uimapukujensa kanssa, kun hänen mustien bikiniensä yläosa rävähti auki kesken kuvausten. 

Lue lisää:  Daisaripommi! Playboy-sulotar Bella Bunnie Amorin rintavarustus rikkoi bikinit, lopulta hän poseerasikin yläosattomissa - kiihkeän kuumat kuvat!

Tuolloin näytti siltä kuin malli ei olisi saanut puettua asuaan takaisin, ja tyytyi poseeraamaan yläosattomissa. 

4

Lue myös: Oijoi, Playboy-tähti Bella Bunnie Amor käänsi katseet pornahtavissa minibikineissä - kuvat! 

3
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!