Katso kuvat!

Hervottomat ryntäät! Playboy-malli Anastasia Doll käytti koronan aikana lähes 350 tuhatta euroa kauneusleikkauksiin: ”Haluan vieläkin isommat rinnat”

Paljasta Pintaa | 25.02.2021 20:02

Nukkemaisista muodoistaan tunnettu Playboy-malli Anastasia Doll laittoi rahaa palamaan kauneusleikkauksiin koronaviruspandemian aikana. 

Hänellä kului 300 000 puntaa kirurgisiin operaatioihin, mikä on euroissa noin 348 000. Anastasian syy leikkauksiin oli, että hän halusi näyttää vielä enemmän Barbie-nukelta kuin ennen. 

Ranskalais-venäläisen mallin palkkapussissa moinen summa ei pahalta tuntunut, sillä hän tienasi rahat pikaisesti takaisin OnlyFans-tilillään.

Nykyisin Lontoossa asustavan Anastasian mukaan vuosi 2020 oli hänelle tuottoisin tähän mennessä, vaikka hän käytti paljon rahaan ulkonäkönsä muokkaamiseen. Edes hänen Instagram-tilinsä sulkeminen ei häirinnyt rahan tuloa. 

Lue myös: Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

- Vihaajat yrittävät tuhota minut, mutta taistelen takaisin menestykselläni, Anastasia kertoo Pressat-sivustolle.

Fiksuna bisnesnaisena hän osasi kääntää pandemian hyödykseen, kun alkoi tehdä sisältöä K18-sivustolle. 

1
2

Lukuisia operaatioita

Anastasialle on tehty useita rasvaimuja. Rintoihin hänelle on laitettu erikoisvalmisteiset 1,5 litraiset rintaimplantit. Pakaroita on täytetty myös erikoisvalmisteisilla implanteilla. Hänen poskipäitään on muokattu, ja nenään on tehty korjausleikkaus viisi kertaa. Leikkausten lisäksi hänelle on laitettu botoxia kaikkialle kasvoihin. 

Lue myös: Kolmas peppuleikkaus tulossa! Elena Vikströmillä pitkä lista kauneusoperaatioita – ”Kun katson peiliin, ajattelen jo nyt, että vau” 

- Haluan vieläkin isommat rinnat. Fanini kannustavat minua siihen. Jos saan kahden litran rintaimplantit, niin alan tienata enemmän rahaa OnlyFansissa.

3
4

Tili katosi

Hän julkaisi myös Instagram-sovelluksessa paljon pieniä maistiaisia sivustonsa kuvista. Sovelluksen tiukkojen sensuurirajojen takia hänen suosituin, yli 500 000 seuraajan tilinsä suljettiin. Nykyisin hänellä on sovelluksessa 127 000 seuraajaa, mikä huolettaa Anastasiaa suuresti. Hän pelkää seuraajamäärän vaikuttavan hänen tuloihinsa. 

Lue myös: Vau, mitä kuvia! Kalifornialainen kotiäiti tienaa lähes 130 000 euroa kuussa OnlyFans-tilillään - kaikki eivät ole Tiffany Poindexterin harrastuksesta kuitenkaan iloisia 

Päättäväinen nainen aikoo saada ensisijaisen tilinsä takaisin, vaikka hänen mukaansa varatilin seuraajista on hänelle enemmän hyötyä. 

5
6

Lähde: Pressat

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!