fbqHävyttömän hikistä! Kurvikaunotar Elina Tervo superseksikkäänä uimapukukuvassa: "Houkuteltavaa katseltavaa" - Katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
Elina Tervo

Hävyttömän hikistä! Kurvikaunotar Elina Tervo superseksikkäänä uimapukukuvassa: "Houkuteltavaa katseltavaa" - Katso kuva!

Paljasta Pintaa | 06.03.2021 22:12

Maailmanmatkaaja ja televisiopersoona Elina Tervo nauttii täysin rinnoin reissustaan enkelten kaupunkiin Los Angelesiin. Elina on julkaissut toinen toistaan seksikkäämpiä otoksia matkaltaan Instagram-tilillään.

Tuoreimmassa otoksessa kurvikaunotar nojailee valkoiseen pylvääseen avonainen paljettiuimapuku yllään. Uimapuvun juju piilee avonaisissa kyljissä ja syvään uurretussa kaula-aukossa. Uimapuku korostaa upean Elinan kurveja silmiä hivelevällä tavalla.

Katso myös: ”Koolla on väliä, lisää seksiä ja kukapa ei olisi posliini?” – Supermuodokas Elina Tervo tykitti seuraajilleen yltiörehellisen vastauspatteriston – kysymys uhkean kaunottaren kuppikoosta oli kuitenkin liikaa: "En välitä paskaakaan"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Hikisestä Elinasta kuvia on räpsinyt muun muassa Playboyn kansia kuvannut maailmalla menestystä niittänyt Arthur St. John.

- Uneni ovat todellisuuteni, Elina kirjoittaa kuvatekstissään vapaasti suomennettuna.

Katso myös: Paljasta pakaraa ja povea: Miss Helsinki 2011 -voittajan Elina Tervon hävyttömän kuumat bikinikuvat julki!

Ihailevia kommentteja sataa monella kielellä

Yli 60 000 Instagram-seuraajaa haalinut kurvikaunotar on saanut kommentteja kuvaansa yli 500. Oransseissa hiuksissaan viihtyvän Elinan saamista kommenteista moni on ollut ihailevia ja kommenttien kielirepertuaarikin on kattava - aina suomen kielestä puolaan ja englantiin.

- Silmäni sokaistuvat!

- Houkuttelevaa katseltavaa.

- Sinun todellisuutesi on minun unelmani.

- Wow wow Elina, näytät niin upealta, kuumalta ja seksikkäältä.

- Makee uikkari! On varmaan kiva edestä.

- Pyhä jysäys!

USA:n reissu vienyt Nevadasta Kaliforniaan

Maailmanmatkaajan elämää elävä Elina on Yhdysvaltojen reissullaan vieraillut niin Los Angelesissa The O.C. -sarjasta tutulla hiekkarannalla kuin Nevadassa Las Vegasissakin. Meksikon puolella asusteleva povikuningatar on alun perin tullut tunnetuksi tosi-tv-tähtösenä ja fitness-mallina. Miss Helsinki -kisan vuonna 2011 voittanut elämäntapareissaaja on siis viihtynyt Meksikossa viime syksystä asti. Sitä ennen povikaunotar ehti matkustaa vajaa vuosi sitten Sisiliasta Lissaboniin, josta jatkoi matkaansa kesäksi kohti Toscanaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Katso myös: Superseksikäs Elina Tervo villitsee tulikuumana televisiosta tutulla hiekkarannalla - katso kuva!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Ja Ribas Photo Studio, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!