Katso kuvat!

Ei saanut töitä pikaruokaravintolasta! Tienaa nyt kymmeniätuhansia kuussa alastonkuvillaan – katso miten kuuma kotiäiti

Paljasta Pintaa | 30.04.2021 23:34

Amerikkalainen Maddie Springs, 29, joutui vakaviin talousongelmiin, kun ei saanut töitä suoritettuaan psykologian yliopistotutkintonsa. 

Edes pikaruokaravintola Subway ei suostunut palkkaamaan nuorekkaan näköistä neitoa. Hän tienaa nyt sanojensa mukaan 40 000 dollaria kuussa OnlyFans-sivustolla julkaisemillaan alastonkuvilla, joka on noin 33 000 euroa. 

Lue myös: Oho! Ilmavoimien veteraani rikastui OnlyFans-tilillään: Uhkea Paige Bauer nöyryyttää miehiä maksua vastaan - tienasi viime vuonna yli miljoona euroa! 

Ikuisesti hän ei aio netissä nakuilla, mikä varmasti monia hänen kuvistaan maksavia fanejaan harmittaa. Maddie pyrkii sijoittamaan tienestejään fiksusti, jotta hänestä tulisi miljonääri vuoden loppuun mennessä. 

3

Katso myös: Tässäkö syy OnlyFans-tilien luomiseen? Uhkeiden ja rohkeiden tienestit julki – povipommien ansiot yllättävän pieniä

1
4

Ryysyistä rikkauksiin

Hän valmistui vuonna 2014 muttei saanut millään työtä omalta alaltaan. Töiden metsästys johti lopulta siihen, että hän haki töitä tuloksetta kaikkialta supermarketeista ja pikaruokaravintoloista. Pian Maddiella alkoi rahat loppua, ja hän joutui myymään lähes koko omaisuutensa saadakseen rahaa ruokaan ja bensaan.

Katso myös: Vau, mitä kuvia! Kalifornialainen kotiäiti tienaa lähes 130 000 euroa kuussa OnlyFans-tilillään - kaikki eivät ole Tiffany Poindexterin harrastuksesta kuitenkaan iloisia

Tuolloin Maddie selviytyi pelkkien nuudeleiden voimalla ja nukkui pienessä soluasunnossa lattialla olevalla patjalla. Taloudellinen ahdinko ajoi hänet tilanteeseen, jossa hän päätti alkaa myydä alastonkuviaan internetissä. Ensimmäisen päivän jälkeen hän oli tienannut tarpeeksi maksaakseen kuukauden vuokran, minkä jälkeen rahan saanti on ollut Maddiella vain nousujohdanteista. 

6

Nykyisin naimissa oleva yhden lapsen äiti alkoi tienata kuvillaan hyvin nopeasti suuria summia, ja hänen tulonsa kasvoivat vain vuosi vuodelta. Rahantulon myötä hän osti itselleen remontoitavan talon Tampasta ja 278 neliön tontin, johon aikoo rakennuttaa toisen talon. 

Maddien mukaan hänen ylempään keskiluokkaan kuuluvilla naapureillaan ei ole aavistustakaan, mitä hän tekee työkseen. 

Katso myös: Wow, mikä jättipovi! Äiti halusi rahoittaa tyttärensä opinnot: Marcela Alonso perusti oman OnlyFans-tilin - tienaa nyt lähes 17 000 euroa kuussa

Alastonmalli aikoo laittaa ostamansa talot pian vuokralle, koska haluaa niillä tuloilla turvata perheensä tulevaisuuden. Tämän lisäksi hän sijoittaa OnlyFans-rahojaan osakkeisiin. 

2

Katso myös: Entinen poliisi tienannut yli 1,5 miljoonaa euroa alusvaatekuvilla – näin virkatyönsä lopettaneen Charlotte Rosen lompakko täyttyi räjähdysmäisesti: katso pornahtavat kuvat

5
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!