fbq
Paljasta Pintaa
30.07.2021 17:14
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Britney Spears
Britney Spearsin nakuilu vain yltyy: uusi yläosaton video säikäyttää - fanitkin huolestuivat! Katso video ja kuvat!
Paljasta Pintaa
30.07.2021 17:14
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Poppari Britney Spears, 38, on viime aikoina esitellyt estoitta rintojaan sosiaalisessa mediassa. Ensimmäinen kuva paljaista rinnoista ilmestyi hänen Instagram-tililleen viikko sitten. Toinen samantyyppinen kuva ilmestyi kaikkien nähtäville vain pari päivää myöhemmin.

Lue myös: Pyhät hyssykät! Britney Spears poseeraa estoitta rinnat paljaana - kuvat!

Nyt Britney päätti julkaista koko videoklipin kyseisestä nakuilusta. Videolla Britney pitää käsiään paljailla rinnoillaan, ja katsoo kohti taivasta. Lyhyt video loppuu säikäyttävästi, kun yhtäkkiä Britneyn kasvot vilahtavat läheltä kuvattuna kameran edessä.

Julkaisun yhteyteen Britney oli laittanut saatteeksi kolmet pusuhuulet. Kirjoitusta tai selkeää viestiä ei päivityksessä ollut, mutta moni vaaleaverikön seuraajista oli selvästi huolestunut maailmankuulun tähden voinnista.

- Kuulemme sinut, näemme sinut, tuemme sinua, kirjoitti eräs englanniksi ruusun ja sydämen kera.

Kommentista oli lyhyessä ajassa tykätty yli 7 000 kertaa.

- Olen hyvin hämmentynyt, kirjoitti eräs toinen fani, jonka kommentista on tykätty liki 17 000 kertaa.

Kohuja riittää

Britney on näkynyt kesällä paljon uutisissa, ja hänen on kerrottu lopettavansa uransa sekä haastaneensa isänsä oikeuteen.

Lue myös: Sokkiuutinen: Britney Spears lopettaa uransa!

Britneyn isää on syytetty viime vuosina tähden elämän tiukasta rajoittamisesta sekä taloudellisesta hyväksikäytöstä holhoajan roolissa. Lisäksi Britney ei ole saanut hankkia lasta poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa, koska holhoussopimuksen nojalla isä on kieltänyt poptähteä luopumaan ehkäisystä.

Ei olekaan ihme, että Britney haluaa pois holhouksen alta. Taannoin Los Angelesin korkein oikeus kuitenkin päätti olla vapauttamatta tähteä isänsä holhouksen alta. Oikeuden päätöksen mukaan Britney on edelleen kykenemätön hallitsemaan omaisuuttaan.

Lue myös: Britney Spears askeleen lähempänä vapautta - sai oikeuden palkata oma asianajaja: ”Haluan nostaa syytteen isääni vastaan!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »