TIS-Jennan iltarovio

Katso video!
TIS-Jennan Iltarovio jakso 10: Juuso katuu seksipaljastustaan Vilmasta - ”Olisi voinut jättää sanomatta!"

Parin viimeinen iltanuotio päättyi herkkään hetkeen, sillä Juuso polvistui avovaimonsa eteen ja kosi tätä jo toistamiseen

TIS-Jennan Iltarovio jakso 8: Totuus kulisseista – pussailu Iiron kanssa ja Juhiksen raivarit: ”Meijun iltanuotiovideossa oli valhe!"

Viime aikoina jaksoissa on vilahtanut koiria, joiden hyvinvointi on huolettanut monia ihmisiä. Jenna kertoo, että huoli on täysin aiheetonta. 

Katso video!
TIS-Jennan Iltarovio -jakso 6: Haluatko Temppareihin? Mieti kaksi kertaa: ”Avierostani tiedettiin jo ennen kuin...”

Tuoreessa Iltarovio-jaksossa Jenna haluaa muistuttaa kaikkia Temptation Island Suomen seuraavalle kaudelle hakevia ihmisiä siitä, että sen jälkeen mikään ei ole entisellään.

niko saarinen

Tänä keväänä miehestä on kuoriutunut vannoutunut Temptation Island Suomi -fani, jolla on useampi ja kovasanainen mielipide niin saarien sinkuista kuin varatuista. 

TIS-Jenna Iltarovio -vlog jakso 5: Niko Saarisen rankka sinkkuraati - "TT olet harhainen - ole hiljaa äläkä nolaa itseäsi"

Tästä videosta ei kovia mielipiteitä puutu ja se on varmaa, ainakin mitä naissinkkuihin tulee. Esimeriksi kun Niko paneutuu Taru-Tiinan, tuttavallisemmin TT:n tuoreisiin seksileikkeihin Juhon kanssa. 

Katso video!
TIS-Jennan Iltarovio jakso 4: Kuka oli rasittava humalassa ja mukava selvinpäin!

Jaksossa kuullaan molempien miesten suorat mielipiteet varattujen naisten draamankaarista.